te tępe, wsioki po podstawówkach, niewykształcone pijaki bijące żony i dzieci, nieroby żyjące z zasiłków dzielą nam nasze piękne społeczeństwo!!!!111!
@eduardo-garcia: Oczywiście j-----a w drugą strone nigdy nie było i teraz tez nie ma i po prostu wygodnie nie komentujesz zza jednej ze stron barykady ( ͡°͜ʖ͡°)
@eduardo-garcia to badanie nic nie znaczy, bo to tylko deklaracje ankietowanych. wyborcy nawrockiego wstydzili sie przyznac w ankietach ze glosowali na nawrockiego.
tak samo tutaj sie wstydza. co ciekawe to uczucie wstydu, taki naturalny odruch obronny organiznu, w ogole nie dociera do ich logiki. ze moze jednak cos jest nie tak, skoro czuc wstyd.
nie chcieli byc atakowani w anonimowych ankietach.
w świecie, w którym głosowanie nie po myśli samozwańczych elit wiąże się z byciem nazywanym wieśniakiem, głupkiem i nierobem, nawet krzywe spojrzenie ankietera może być motywacją do "unikania niepotrzebnych walek" #pdk
równie dobrze mógłbym zresztą napisać "wstydzili się w anonimowych ankietach?".
Komentarz usunięty przez moderatora
@eduardo-garcia: to ty to piszesz, to ty kolportujesz takie mapki jak wyżej, nie ja.
@eduardo-garcia: Oczywiście j-----a w drugą strone nigdy nie było i teraz tez nie ma i po prostu wygodnie nie komentujesz zza jednej ze stron barykady ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To nie ja zakłamuję rzeczywistość, tylko Ty. Fakt, nie opinia:
https://www.rp.pl/spoleczenstwo/art1527141-badania-wieksza-nienawisc-po-stronie-zwolennikow-opozycji-niz-pis
@aarahon:
Nigdy w takiej skali. Polecam artykuł z posta wyżej.
@Python:
tak samo tutaj sie wstydza. co ciekawe to uczucie wstydu, taki naturalny odruch obronny organiznu, w ogole nie dociera do ich logiki. ze moze jednak cos jest nie tak, skoro czuc wstyd.
po prostu nie chcieli być atakowani przez takich jak wyżej. Nie wszyscy lubią gumwnoburze jak ja.
No,
nie chcieli byc atakowani w anonimowych ankietach.
dobrze, mireczku.
z chęcią popatrzę na nowsze, ale trzeba być naprawdę srogo oderwanym od rzeczywistości, by nie widzieć tego gołym okiem.
@aarahon:
w świecie, w którym głosowanie nie po myśli samozwańczych elit wiąże się z byciem nazywanym wieśniakiem, głupkiem i nierobem, nawet krzywe spojrzenie ankietera może być motywacją do "unikania niepotrzebnych walek" #pdk
równie dobrze mógłbym zresztą napisać "wstydzili się w anonimowych ankietach?".
@Bioenergetyk:
Bo się właśnie ośmieszyłeś