Wpis z mikrobloga

#gry moje ulubione gry to ghost of tsushima, the last of us, clair obscure expedition 33. Dobrze bawiłem się przy aliens dark descent, RoboCop, spidermanie, resident evil 2.

Grałem w rdr2, w3, gow, days gone, mafia, unchartedy, horizon zero down, sleeping dogs, Alan wake, control, mgs, miles morales,

Jakie gry mi polecacie na ps5?
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

the last of us

@Certis: Obie części "A Plague Tale", zwane także żartobliwie "The Rats of Us". Jako że jestem świeżo po przejściu TLoU (brak konsoli więc czekanko latami na wersje PC xD) tym bardziej mogę się zgodzić, że Szczury to gra która powinna przypaść do gustu fanom TLoU
  • Odpowiedz
@Certis horizon 2 jest lepszy od 1, więc jak ci podeszła 1 to 2 też spróbuj. Cyberpunk też super do ogrania, szczególnie z dodatkiem, a z klasyki mass effect trylogia - nie ma co prawda updatea do ps5, ale i tak w sercu zawsze. Ten nowy alan wake też warty ogrania. Residenty 7 i 8 fajny klimacik
  • Odpowiedz
@poprostuzyj: RE7 to majstersztyk który uratował całą serię. Dalej nie mogę uwierzyć że ktoś kumaty tam w Capcomie powiedział "ej może zróbmy Residenta w starym stylu" i oni na to przystali, a nawet weszli w to po same kule robiąc najbardziej horrorową odsłonę, pisząc nowy silnik i jeszcze dorzucając masę dodatkowej zawartości, w tym jedno darmowe fabularne DLC. Jeszcze cała otoczka marketingowa, jakieś pokazy VR bez ujawniania co to za
  • Odpowiedz
@MuszeZalozycKontoByFiltrowacGowno: Ja lubię i takie i takie z różnych względów. Ba, RE6 ma u mnie specjalne miejsce w sercu mimo bycia kompletnym akcyjniakiem i wracam do tej części częściej niż do RE4 i RE5 :D Chociaż z tych akcyjniaków chyba nadal najbardziej lubię obie części Revelations, zwłaszcza dwójkę. To był fajny kompromis między horrorem i akcją, trochę jak pierwsze The Evil Within. Remake czwórki też przywrócił nieco horroru i powagi
  • Odpowiedz