Wpis z mikrobloga

@iontal

Jak to było z tą małpą i gałęzią...? No ale przynajmniej jest jej wstyd (trochę). Przytulcie dzisiaj ładnie swoje żony, one na pewno są inne.

Hmmm, chyba tak, ze najglupsze malpy łapią najprostsze zarzutki?
  • Odpowiedz
@gorobei: @Leniek: @goodlife1: niby zarzutka na fb, ale przez lata pracy widziałem w cholerę p--------h akcji i romansów w pracy. Sytuacje prezes+podwładna to sam widziałem dwie, przy czym raz tylko on był żonaty a raz oboje w związkach małżeńskich. W obu przypadkach skończyło się na rozwodach i "romanse" stały oficjalnymi związkami. Romansów i onsów na wyjazdach firmowych o których potem plotkowała cała firma też sporo.
  • Odpowiedz
@iontal paradoks znalezienia dobrej partnerki polega na tym że taka która by tego nie zrobiła jest zapewne stara panna i nie chce nawet faceta
Mówię wam jako dobrą ciotka , pracuje z samymi babami i najlepsze baby to te które nie mają facetow w centrum wszechświata a nawet ich trochę nie lubią , nie dziękujcie mi wyślijcie ulubione czekoladki
  • Odpowiedz
@iontal aha i to nie koniecznie musi być bajt bo sama znałam laske ktora dokładnie planowała kiedy zostawi swojego faceta
Czyli wtedy kiedy się trochę zrobi za jego kasę i odbije z finansami (ku przerażeniu to nie żadna stereotypowa karynka tylko "szara myszka w okularach "
Z resztą ja już się nauczyłam że często uderzenia się można spodziewać po tych wielkich katoliczkach a nie czarnowlosych jessicach
W tych czasach to już
  • Odpowiedz
@thewickerman88 bo żeby znaleźć dobrą partnerkę trzeba jednak iść na ustępstwa w życiu i się zastanowić czy się bierze taka kizie mizie miła dla wszystkich facetów dookola czy charkterna z własnym zdaniem ale która też ma zasady
Wielu facetów idzie na łatwiznę i bierze te które im ładnie w oczy świeca a za plecami zdradzają zamiast taka z którą trzeba iść trochę na ugodę
Mnie zawsze matka uczyła że jak ktoś
  • Odpowiedz
@gorobei

@iontal: typowy bait jest typowy. 1/10

Nie koniecznie bajt ja pracuję z babami samymi , mam dużo koleżanek i nie chcesz wiedzieć jak niektóre się wypowiadają o swoich partnerach i to są zazwyczaj zawsze te które są takie mega milutkie dla facetów zawsze , z ręką na sercu (nie mówię o sobie ) ale żebyś się nie zdziwił że miłością twojego życia będzie baba ci ci powie "s--------j
  • Odpowiedz