Aktywne Wpisy

Wrrronika +333
Pluję z całego serca na h----d
Reklamy totolotka powinny być zakazane
Szczególnie, że próbują złapać ludzi na taką tanią obietnicę, karmiąc nadzieję.
Polegać to można na działaniu, a nie na szczęściu. W życiu zdarzają się lepsze i gorsze okazje i mamy je wtedy złapać sami.
Ugh
Reklamy totolotka powinny być zakazane
Szczególnie, że próbują złapać ludzi na taką tanią obietnicę, karmiąc nadzieję.
Polegać to można na działaniu, a nie na szczęściu. W życiu zdarzają się lepsze i gorsze okazje i mamy je wtedy złapać sami.
Ugh
źródło: 1000060386
Pobierz
PorkaTurbo +232
#turboobrazki #portugalia #madera Fanal, położony na północno-zachodnim krańcu maderskiego płaskowyżu Paul da Serra, to jedno z najbardziej niezwykłych miejsc Atlantyku.
Gęsta mgła, powykręcane pnie i drzewa porośnięte mchem. Ten las jest częścią maderskiej Laurisilvy - reliktu dawnych lasów wawrzynolistnych, które w trzeciorzędzie porastały znaczną część Europy oraz rejony wokół Morza Śródziemnego. Do naszych czasów przetrwały jedynie na Maderze, Azorach i Wyspach Kanaryjskich.
Spacer tu daje poczucie
Gęsta mgła, powykręcane pnie i drzewa porośnięte mchem. Ten las jest częścią maderskiej Laurisilvy - reliktu dawnych lasów wawrzynolistnych, które w trzeciorzędzie porastały znaczną część Europy oraz rejony wokół Morza Śródziemnego. Do naszych czasów przetrwały jedynie na Maderze, Azorach i Wyspach Kanaryjskich.
Spacer tu daje poczucie
źródło: madera (4)
Pobierz

Ktos powie - ok, to niech sie wezma za budowlanke.
Ja odpowiadam: nawet jesli ktos sie przebranzowi na uslugi budowlane, to kto mu bedzie dawac zlecenia na remonty,
tu masz obrazek co sobie robi "industry" wierząc w to, co im się wciska obecnie.
źródło: stick-in-bike-meme-meme-10
PobierzZademonstruj.
masz dostęp do copilota, kursora, czy publicznie dostępnych czatów, agentów w chmurze też. Zrób mi na jutro jakiegoś cruda co pozwoli jakiejś średniej firemce zarzadzać/planować i monitorować zamówienia i logistykę. Takie rzeczy robia/robili u nas juniorzy. Problem do bólu schematyczny. Nie gotowe i wygrzane rozwiazanko, zwykły poc, co pokaże komuś jak aplikacja może mu pomóc w realizacji jakiejś prostej potrzeby biznesowej.
Zademonstrujesz?
źródło: maxresdefault
Pobierz@fukinloner: Może jeszcze frytki do tego? xD
Zapłać komuś uczciwie za robotę, niech Ci zrobi, a nie szukaj frajerów...
jak zrobisz będziesz mógł komuś sprzedać, wdrożyć, uruchomić i utrzymywać z pomocą agentów, wszystkie prawa twoje, niech ci gjepet licencje zasugeruje też, jak masz takie życzenie. Maszynka do robienia pieniędzy
@fukinloner: A to już mamy AGI, co samodzielnie wszytko robi? Nie wiedziałem...
@fukinloner: I niby gdzie tak pisałem, że obecnie ktoś jest zastępowany?
Coś tu kłamiesz, albo mam sklerozę, i nie pamiętam, że coś takiego pisałem. Jedno z dwojga.
Zatem z mojej strony EOT, bo nie mam przyjemności tarzać się w gnojówce erystyki. Wystarczy, że zachlapałem nią nogawki
@fukinloner: gdzie sie mozna nauczyc takich rzeczy? są jakieś książki do tego?