Aktywne Wpisy

vorky +62
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
labelle +11
Moi rodzice całe życie prowadzili gospodarstwo rolne i praktycznie nigdzie nie jeździli. Nigdy nie widzieli morza ani gór, nie byli też za granicą. Wcześniej nie mieli takiej możliwości, a później, gdy już mogłam ich gdzieś zabrać, opiekowali się leżącą babcią. Babcia zmarła dwa miesiące temu i myślałam, że wreszcie po tylu latach będą mogli choć na chwilę odetchnąć i gdzieś wyjechać.
Mama bardzo chce, natomiast problemem jest tata. Nigdy nigdzie nie był i
Mama bardzo chce, natomiast problemem jest tata. Nigdy nigdzie nie był i

Komentarz usunięty przez moderatora
Minister ocenił, że słowa, jakimi portal określił Nawrockiego, "byłyby niesprawiedliwe dla prezydenta elekta", w związku z czym resort zamierza interweniować.
Czyli to ze MSZ staje w obronie z naglowka oznacza ze sie odezwa do gazety? No to im w piety pojdzie XD Daj znac jak beda realne efekty dzialan MSZ oprocz naglowka na Onecie.
Oczekuje czegokolwiek XD MSZ ma oswiadczenia, oficjalne stanowisko, noty dyplomatyczne, wezwanie ambasadora panstwa trzeciego, listy otwarte.
Ciesze sie ze moglem pomoc, bo z artykulu wynika ze zrobili nic, a to co zrobia to sie odezwa do gazety. Daj znac jak juz sie odezwa do gazety i jakie to ma skutki XD a GROM podlega pod MON jak coś/
@Ridicolous: Przeciez napisałem, że oczekuję czegokolwiek. Z artykułu wynika, ze w momencie publikacji aktykułu nie zrobił nic. Prosze czytać ze zrozumieniem, a nie dyskutować z własnymi urojeniami co jest a co nie jest absurdem.