Wpis z mikrobloga

@pasta_alla_carbonara: @aspartamowy @zeMadafaka Każdy wiedział a z------e komentarzami ze spustami na yt, łowcach gier itp itd "jak ta gra super wygląda" :D Ja to wziąłem z jakiegoś posta z fb to dalej co drugi komentarz się kłóci, że "to przecież to samo jakby z gry było" xd Warto uświadamiać cymbałów bo znowu będzie trzask dup po premierze. Chociaż to chyba przegrana walka - kto chce wierzyć to będzie
  • Odpowiedz
@GodEmperorWasRight:

I to by było na tyle pruuuut.

poczekamy na prawdziwy gameplay to wtedy bedzie mozna oceniac czy pruut. jak na razie pokazali demo i to na co stac silnik, wiec mam nadzieje, ze daza do tego zeby gra wygladala podobnie, mam nadzieje, ze uda im sie to dowiezc i ze cyberpunk ich nauczyl, zeby nie obiecywac za duzo
  • Odpowiedz
@wybacz: Oczywiście. I to pójdzie na podstawowym PS5 z ray tracingiem w 60fps. Chyba jak ci zrobią uspcalera z 144p i wygenerują na 1 realną klatkę 3 oszukane. xD Wy to jednak lubicie.
Cyberpunk ich nauczył, że opłaca się oszukiwać bo i tak pobił rekordy sprzedażowe. Co to niby miało ich nauczyć lol. Że jakieś nonejmy popłakały w necie a i tak kupiły? Fakt po 4 czy tam 5 latach
  • Odpowiedz
@GodEmperorWasRight: ziomek, ale to techdemo odzwierciedla wygląd gry. ono miało pokazać że taki poziom grafiki aktulanie działa na ps5 w 60fps, więc conajmniej tego poziomu należy się spodziwać w ostatecznym wydaniu, ale to nie jest zapis gameplayou. kumasz różnicę?
  • Odpowiedz
okej, ale o co ci tak w ogole chodzi? mieli pokazac cos brzydszego zeby byl zadowolony?

@wybacz: Chodzi mi o to, żeby wróciły "stare dobre czasy" gdy producenci pokazywali chociaż w ułamku to co odzwierciedla realną grę. A nie gloryfikowany prawie że pre-renderowany filmik i twierdzili, że tak to będzie wyglądało i działało. Tak, jak się wczytasz w niuanse i pijarową korpo-mowę to wyjdzie, że "ale oni wcale tego nie
  • Odpowiedz
Chodzi mi o to, żeby wróciły "stare dobre czasy" gdy producenci pokazywali chociaż w ułamku to co odzwierciedla realną grę. A nie gloryfikowany prawie że pre-renderowany filmik i twierdzili, że tak to będzie wyglądało i działało

@GodEmperorWasRight: ale ogarnij, że to jest tech-demo silnika z dodatkiem prezentacji świata gry, a nie pokaz wiedźmina.

Oni nie byli na żadnym evencie growym, tylko na zamkniętej imprezie The State Of Unreal, której jedyną
  • Odpowiedz