Aktywne Wpisy

maybe +56
Mirki, "fachowcy" kładli mi listwy przypodłogowe. Generalnie wyszło super, no ale - narożniki - zdjęcia w komentarzach. Mówili, że się nie dało tego materiału równo ściąć na 45 stopni i żebym sobie zamówił zaślepki, bo tak będzie lepiej wyglądać. Sęk w tym, że producent nie oferuje do tego konkretnego modelu zaślepek. Jakieś pomysły, jak to zamaskować? Kleili Mamutem, więc raczej nie oderwę. Myślałem wypełnić luki Mamutkiem, wygładzić go jak wyschnie i nakleić
źródło: IMG_4496
Pobierz
KjatanSveisson +37
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@Protectorx: No pewnie, a PiS miał nie wpuszczać imigrantów a wpuścił milion, i jakoś im to nie przeszkodziło. Te 100 konkretów i jakiekolwiek programy interesują garstkę ludzi, głównie wysoko wykształconych, którzy i tak w przeważającej większości głosują na KO. Nie musi robić chamskiego populizmu, musi tylko robić chamską propagandę, bo w tej chwili przychodzi na
Populizm to był Metzen który mówił że wpychają nam 10 tysięcy migrantów z niemiec, Nawrocki
@scout-scout: przecież tuskoboty robią dokładnie to samo wyzywając od onucyxDDD To jest właśnie jeden z powodów dla którego przesrali wybory. Wystarczyło zamknąć ryj i nie wyzywać wyborców pisu czy konfy od onucy. Teraz się okazuje, że wg tuskobotów ponad
https://100konkretow.pl/wszystkie-konkrety/
Na szybko przeliczyłem zielone i wyszło mi 32/100.
Zakładając, że nic tam nie jest naciągane, raczej mają duży problem z komunikowaniem tego,
@Protectorx: To nie był populizm. Wyborca ma w dupie konkrety i merytorykę.
Trzeba było straszyć, straszyć i jeszcze raz straszyć że PiS nam zrobi jesień średniowiecza. Im gorszy tekst tym lepiej się sprzeda. Kibole będą biegać od domu do domu i pytać się za kim kibicujemy. Gminy będą musiały oddawać mieszkania komunalne słupom. K------o będzie