Wpis z mikrobloga

• 128
jest w ogóle jakiś tldr tego wszystkiego? Ja niestety zmuszony byłem przestać śledzić poczynania krzyska i czuje sie teraz jakbym zapomnial obejrzec ostatniego sezonu swojego ulubionego serialu ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@Pracuje_zdalnie_chyba: Wcale ci się nie dziwię, że przestałeś go śledzić, bo wszystko wyglądało jakby gość wpadł w jakąś paranoję, ale jeśli znajdziesz trochę czasu i obejrzysz kilka filmów z tej jego serii "Perseusz" zrozumiesz, że
  • Odpowiedz
jeśli znajdziesz trochę czasu i obejrzysz kilka filmów

@nn1upl: tracić parę godzin na śledzenie losowych dziejów randomowego typa z neta, który zresztą sam się o to prosił bo wszyscy chyba pamiętamy końcówkę zapytaj beczki i co tam wygadywał xd wisienką na torcie by było gdyby się okazało że jeszcze to jest jakaś współpraca pod content bo nic innego chyba obecnie nie produkuje
  • Odpowiedz
@nn1upl: wszystko jedno na co zasłużył - typ ma swoje życie, my swoje - jego historia ma dosłownie nic wspólnego z nami - no chyba że liczymy fakt że zarobi na naszych wyświetleniach xD śledząc to w zasadzie tylko sobie zaszkodzisz tracąc nerwy na ludzi z pikseli, których nie zobaczysz nigdy na oczy, a może się nawet uprzedzisz i zaczniesz bliskich traktować jak tamte randomy siebie nawzajem bo szansa, że
  • Odpowiedz
@Pracuje_zdalnie_chyba: ogólnie powstała zorganizowana akcja dezinformacji i pomawiania Gonciarza o różne świństwa, wykorzystywanie nagran jak miał akat paniki i innych mocno osobistych rzeczy żeby go zniszczyć psychicznie, w tle sprawa bezprawnego przejęcia jego firmy przez Kasię. Zamieszane są w to różne jego ex i randomy z jakimi miał do czynienia ale tez dały się nabrać na to różne osoby publiczne które teraz nie chcą przyznać się do winy go przeprosić.
  • Odpowiedz
  • 10
@conamirko jego historia doskonale pokazuje jak społeczeństwo ślepo wierzy kobietom. Gdy zaczęła się cała akcja na gonciarza większość ludzi uwierzyła tym babom, zaczęli go jechać tak mocno że większość by się poddała ale on postanowił wstać i walczyć i pokazać że nie tak łatwo można go upodlić.
  • Odpowiedz
@a665321: Inna go oskarżyła a ta na fali krytyki chciała swoimi wypocinami zdobyć popularność. Zapędziła się, za dużo nawymyślała bzdur i wygląda na to że poniesie za to konsekwencje.
Nie śledziłem tego uniwersum, ale początek afery jest mi znany, ale perseusza już oglądam :)
1. Była Gonciarza - Lucy wysłała do Dari Dąbrowskiej wycinki życia z Gonciarzem - były to wycinki które miały go skompromitować.
2. Kasiu wróć wspierała całą akcję.
  • Odpowiedz