@Coxex: Skłodowska prawdę mówiąc była częścią politycznego sporu. Prawica nazywała ją wiedźmą i wynaturzeniem, bo ukończyła studia i pracowała a to była obrazą boga i jego odwiecznych praw
wszystkie strony tego "sporu" wyładowują swoje kompleksy i agresję na tą grupę społeczną, do której nie należą.
@Coxex: To jest bardziej złożone. Aśka co z Pierdziszewic Dolnych wyjechała do Krakowa skonczyć Wyższo Szkołe Turystyki i Zarządzania to teraz jest miastowa i n--------a na wieśniaków z Pierdziszewic Krajeńskich także to bardziej wiesz skomplikowana sprawa.
To jest bardziej złożone. Aśka co z Pierdziszewic Dolnych wyjechała do Krakowa skonczyć Wyższo Szkołe Turystyki i Zarządzania to teraz jest miastowa i n--------a na wieśniaków z Pierdziszewic Krajeńskich także to bardziej wiesz skomplikowana sprawa.
@latarnikpolityczny: Ja mam największy problem z tym, że to później takie przysłowiowe ''Aśki'' (what ever, możecie wybrać jakiekolwiek inne imię) nazywają ludzi którzy głosują inaczej ciemnogrodem oraz mówią o wykształceniu Trzaskowskiego totalnie ignorując to, że
@malinq: To kto wam ten internet doładowuje? kaczyński? morawiecki? czarnek? sasin? a może bosak?
@Coxex: To jest bardziej złożone. Aśka co z Pierdziszewic Dolnych wyjechała do Krakowa skonczyć Wyższo Szkołe Turystyki i Zarządzania to teraz jest miastowa i n--------a na wieśniaków z Pierdziszewic Krajeńskich także to bardziej wiesz skomplikowana sprawa.
źródło: 73c13e727bbc031d4aa76f9f9e9de8ef9533b5c89e97a2000932c0fcb3b852c3
Pobierz@Fedain: to skrót myślowy oznaczający, że ludzie z prodemokratycznej strony dziś krytykują KO
@latarnikpolityczny: Ja mam największy problem z tym, że to później takie przysłowiowe ''Aśki'' (what ever, możecie wybrać jakiekolwiek inne imię) nazywają ludzi którzy głosują inaczej ciemnogrodem oraz mówią o wykształceniu Trzaskowskiego totalnie ignorując to, że