Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

wfyokyga +25
Dąb Bartek, najstarsze drzewo w Polsce i na świecie 🌲🌲🌲💪💪💪
źródło: temp_file8691625832687667644
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file8691625832687667644
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
To się musialo tak skończyć. W ostatnich dniach na Nawrockiego wylewano kubły pomyj, dziennikarzom TVP czy TVN24 puściły hamulce, a jako dowody podawano anonimowe zrodla Onetu czy patusow z freakfightow. Ciekaw jestem, ile z tych zarzutow zostanie udowodnionych. Kawalerka ok, ale sutenerstwo? Ma ktoś jakieś dowody oprócz tego, że Onet tak twierdzi? Portal, w którym AI pisze paszkwile, zeby polaryzowac ludzi i wszyscy o tym wiedza...? Ostatnie 2 tygodnie to była panika obozu Trzaskowskiego i jego dziennikarzy, którzy przegrzali temat i postawili wszystko na jedna karte. Poza tym, pamiętajcie, nigdy, ale to NIGDY nie wytacza się takich dział jak teraz wytoczono na tydzień przed II tura, bo nikt w to nie uwierzy, a i jeszcze pomyśli, że chcą czlowieka zniszczyc.
Nie cieszę się z wyboru Nawrockiego, ale też nie ma tragedii. Drugiej kadencji prawdopodobnie nie będzie, a i mam nadzieje, ze zmobilizuje to obóz rządzący do zmiany strategii i zaproponowanie społeczeństwu jakiejs wizji rozwoju kraju, a nie tylko straszeniu ludzi PISem. Bądźmy szczerzy. Ja nie spotkałem nikogo, kto by mówił, że glosuje na Trzaskowskiego bo chce. Wszyscy mówili mi, że to mniejsze zło, że ren drugi nie może wygrać.
#polityka
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt