@Anetka_z_biura Tak, przede wszystkim to, ale nie tylko, ale do nich nie dotrze nigdy. Myślą, że są najmądrzejsi i nie potrafią uszanować, że ktoś ma odmienne zdanie.
@Anetka_z_biura jedna strona wyzywa od wsiorow choc statystki rozkładu głosów w grupach osób też pewne rzeczy potwierdza natomiast druga strona odbiera przeciwnej polskość i patriotyzm ale wtedy nikt i to jeb7ania nie daje wtedy jest okej
@Anetka_z_biura: życzę powodzenia z demografią za kilka lat, jak wyjedzie kolejne 10% młodych, którzy po prostu nazywają was po imieniu, bo nie chcą identyfikować się z ludźmi wybierającymi nawet Nikodema Dyzmę na prezydenta!
@Anetka_z_biura przykład anegdotyczny. To się dzieje w dwie strony. I w sumie popieram bo co mi tam - mnie obrażano notorycznie od lewaków więc teraz ja będę się śmiał, że Nawrockiego wybrali ludzie z wykształceniem podstawowym. Przeżyję jego prezydenturę, a ludzie na wsi jak byli tak dalej będą głupi.
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
@Iliilllillilillili: ty się wczoraj obudziłeś i nie widziałeś co się działo na wykopie przez ostatnie 3 miesiące?