Wpis z mikrobloga

Gdzie kupie takie dwie koszule jak te z linków ale taniej. Powiedzmy za 350 maksymalnie 400zł sztuka???

1. Klasyczna koszula biała typu OCBD koniecznie z kieszonka z przodu i konieczni wykonana z bardzo grubej tkaniny. Wszystko co widziałem w sklepach to tkanina cienka jak papier.

tu przykład tego o co mi chodzi:
https://www.zalando.pl/polo-ralph-lauren-the-organic-cotton-big-shirt-koszula-white-po222d17y-a11.html

----------------------------------------------------------------------------------------

2. Koszula denimowa z grubego (koniecznie grubego) denimu z 1 lub 2 kieszeniami. Tylko nie koszule typu "overshirt" do noszenia jak kurtka tylko żeby ja można było mimo wszystko założyć pod marynarkę jak ma model na zdjęciu.

przykład
https://www.zalando.pl/polo-ralph-lauren-classic-fit-chambray-workshirt-koszula-indigo-po222d15g-k11.html

Ps.
I koniecznie obydwie koszule bez żadnego logo nawet dyskretnego. Nie piszę czy to ma być slim fit czy nie bo każda firma ma swoją dziwaczną rozmiarówkę.
Ps.2
Może gdzieś jest jakiś outlet w sieci o którym nie wiem???

#modameska #moda #koszule
U.....i - Gdzie kupie takie dwie koszule jak te z linków ale taniej. Powiedzmy za 350...

źródło: 0b502fd0dfc14684bd7e2ce381418608

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@incelowski: co to jest 350-400zł za koszulę dzisiaj. teraz 350zł to kosztują najdroższe koszule w massimo dutti z lini Personal Tiloring. Podobni Vistula wólczanla Lambert/Lantier te lepsze są po 350-400zł

@Rzewliwy_wykolejeniec na vinted nic nie kupie bo się brzydzę używanych ubrań

tutaj koszula suitsuply za 419zł niby spoko ale widać że tkanina jest raczej cienka. Właśnie dlatego zadałem to pytanie bo koszuli OCBD z grube tkaniny nie mogę znaleźć
U.....i - @incelowski: co to jest 350-400zł za koszulę dzisiaj.  teraz 350zł to koszt...

źródło: 4f2675e25ceb4bb4aa412f9e889b85aa

Pobierz
  • Odpowiedz
@UFO_nas_nie_zgwalci: dla mnie najważniejszy jest materiał. Zresztą mam koszule, które kupowałem z 10 lat temu i nie za miliony monet, a ludzie się mnie pytają, gdzie kupiłem xD Nie wiem, jak teraz, ale kiedyś można było kupić fajne koszule na targowiskach. Można było się targować. W marketach czasami rzucają fajne, tanie koszule za kilka dyszek i moim zdaniem nawet lepsze od tych, o których piszesz. Na miejscu możesz zobaczyć, jaki
  • Odpowiedz
@UFO_nas_nie_zgwalci: ja mogę napisać to samo. Słowo przeciwko słowu. Napiszę tylko, że jeśli nitka odstaje, to w zasadzie koszula do wyrzucenia, bo wystarczy, że się "zaciągnie dalej", a co pokazuje, że to nie jest koszula premium, ale szyta po taniości, na szybko. Dostaje tylko metę i cyk, zamiast 50 zł jest 400 zł xD Markety o tym wiedzą, więc mają "swoje marki", ale w przeciwieństwie do tych "prestiżowych" nie dają
  • Odpowiedz
@incelowski: dobrze, a teraz napisz cos konstruktywnego i polec jakaś koszule OCBD z G R U B E J tkaniny z kieszonką na przedzie. Może być za 50-100zł niech ci będzie

ale napisz coś konstruktywnego, poleć jakaś konkretną markę konkretny sklep napisz gdzie mam szukać
  • Odpowiedz
@UFO_nas_nie_zgwalci: ja mam Speed Jeans z tego stylu. Widzę, że ta marka jest w Reserved za 80 zł, ale nie widzę mojego modelu. Ma na pewno ponad 10 lat. Ogólnie mam tylko jedną taką koszulę, bo jest fajna do ubrania na t-shirt i wyjścia np. w chłodny wieczór latem. Z 10 lat temu dałem pewnie za nią góra 20 zł, co jest odpowiednikiem tego, że teraz chodzą takie po 80
  • Odpowiedz
Dostaje tylko metę i cyk, zamiast 50 zł jest 400 zł xD Markety o tym wiedzą, więc mają "swoje marki", ale w przeciwieństwie do tych "prestiżowych" nie dają kosmicznych marż i zaczynają powoli przejmować rynek, bo sporo osób ogarnia, że po co wydawać 400 zł, jak ma się tę samą jakość za 50 zł.

@incelowski: cope. Kupowałem zarowno tanie jak i drogie ciuchy, roznice widac na pierwszy rzut w samym
  • Odpowiedz