Aktywne Wpisy
sloniasek +304

Shyvana +14
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

1. Klasyczna koszula biała typu OCBD koniecznie z kieszonka z przodu i konieczni wykonana z bardzo grubej tkaniny. Wszystko co widziałem w sklepach to tkanina cienka jak papier.
tu przykład tego o co mi chodzi:
https://www.zalando.pl/polo-ralph-lauren-the-organic-cotton-big-shirt-koszula-white-po222d17y-a11.html
----------------------------------------------------------------------------------------
2. Koszula denimowa z grubego (koniecznie grubego) denimu z 1 lub 2 kieszeniami. Tylko nie koszule typu "overshirt" do noszenia jak kurtka tylko żeby ja można było mimo wszystko założyć pod marynarkę jak ma model na zdjęciu.
przykład
https://www.zalando.pl/polo-ralph-lauren-classic-fit-chambray-workshirt-koszula-indigo-po222d15g-k11.html
Ps.
I koniecznie obydwie koszule bez żadnego logo nawet dyskretnego. Nie piszę czy to ma być slim fit czy nie bo każda firma ma swoją dziwaczną rozmiarówkę.
Ps.2
Może gdzieś jest jakiś outlet w sieci o którym nie wiem???
#modameska #moda #koszule
źródło: 0b502fd0dfc14684bd7e2ce381418608
Pobierz@Rzewliwy_wykolejeniec na vinted nic nie kupie bo się brzydzę używanych ubrań
tutaj koszula suitsuply za 419zł niby spoko ale widać że tkanina jest raczej cienka. Właśnie dlatego zadałem to pytanie bo koszuli OCBD z grube tkaniny nie mogę znaleźć
źródło: 4f2675e25ceb4bb4aa412f9e889b85aa
PobierzMam droższe i tańsze koszule i widzę między nimi różnicę, nie próbuj mnie przekonywać, nie urodziłem się wczoraj.
ale napisz coś konstruktywnego, poleć jakaś konkretną markę konkretny sklep napisz gdzie mam szukać
@incelowski: cope. Kupowałem zarowno tanie jak i drogie ciuchy, roznice widac na pierwszy rzut w samym