Wpis z mikrobloga

• 2
pamiętam kiedyś była taka zajebista gierka przeglądarkowa o tematyce wyścigów nocnych. Zdobywałeś samochody, tuningowałeś je i oczywiście ścigałeś się z innymi graczami. (bez animacji wyścigu po prostu atakowałeś kogoś i wyskakiwało kto wygrał ^^) ulepszałeś budynki typu rafinerie, kluby nocne, warsztaty. Mocna giera, całym osiedlem tam cisneliśmy.
  • Odpowiedz
@sekreet: MENELGAME ( ͡º ͜ʖ͡º) pamięta ktokolwiek to?
tu akurat opis z Wiki: Gracz zaczyna grę jako niepotrafiący czytać ani pisać bezdomny. Stopniowo zdobywa kolejne umiejętności, płacąc za nie środkami uzyskanymi ze zbierania puszek, gry na instrumencie, żebrania lub walk z innymi graczami. Menel może wykonywać zadania dnia, za które otrzymuje się znaczki, które można wykorzystać na różne bonusy np. wybrać pasujący rupieć.

Pamiętam pół
  • Odpowiedz
@sekreet ja grałem w The West, Grepolis, Ikariam, Forge of Enpires i Bitefight, no i oczywiście Supremacy 1914, którą odświeżyłem sobie ostatnio po latach i z przyjemnością zagrałem kilka map
  • Odpowiedz
@sekreet:
Lata temu w Mafia Wars (wiadomo co to było), Ogame, kochane Margonem, i Bballzone.net (menadżer koszykówki). A i jeszcze Cantr II
To ostatnie to bardziej tekstowy roleplay z domieszką MUDa, ale cholernie mnie wciągał, i poznałem w nim wielu fajnych ludzi w realu. Widzę że jeszcze zipie, polecam.
  • Odpowiedz