Aktywne Wpisy

1X6D +22
Za godzinke wyprawa do lidla, musze pamietac zeby smieci wziac wyrzucic bo sie caly worek uzbieral
I trzeba pomyslec co ja chce na obiad, moze jakies mieso bedzie na promocji to kupie i z ryzem zjem
I trzeba pomyslec co ja chce na obiad, moze jakies mieso bedzie na promocji to kupie i z ryzem zjem

Chicoxxx66 +315
TrzeΕΊwi plusujΔ
, a najebusy ΕpiΔ
dalej ( Ν‘Β° ΝΚ Ν‘Β°)
#kontrolatrzezwosci #heheszki #dziendobry #wykop
#kontrolatrzezwosci #heheszki #dziendobry #wykop
ΕΊrΓ³dΕo: temp_file3312232720548457011
Pobierz

![Nokia komunikator [Adam ΕmiaΕek]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/ecdb2887ac9bb3bbe735bef90ad3a51880923c0255c544fe335161dfb04df20e,q80.jpg)

PiszΔ tutaj anonimowo, bo sytuacja jest bardzo powaΕΌna i nie wiem juΕΌ, co robiΔ. Od dΕuΕΌszego czasu mam silne podejrzenia, ΕΌe ktoΕ celowo truje mnie i mojΔ rodzinΔ. PojawiajΔ siΔ objawy typowe dla zatrucia (bΓ³le gΕowy, osΕabienie, nudnoΕci, zawroty gΕowy), ktΓ³re dotyczΔ kilku domownikΓ³w. Objawy znikajΔ , kiedy wyjeΕΌdΕΌamy z domu, a wracajΔ , gdy jesteΕmy z powrotem.
ZgΕaszaΕem sprawΔ na policjΔ. Funkcjonariusze przyjechali, ale nie podjΔli ΕΌadnych konkretnych dziaΕaΕ β mimo ΕΌe wyraΕΊnie mΓ³wiΕem o zagroΕΌeniu ΕΌycia i zdrowia. Nie zbadano miejsca, nie pobrano prΓ³bek, nie skierowano sprawy dalej.
CzujΔ siΔ caΕkowicie bezsilny. Nie mam ΕrodkΓ³w, by prywatnie badaΔ powietrze, wodΔ czy ΕΌywnoΕΔ, a urzΔdy odsyΕajΔ mnie od jednego miejsca do drugiego. Nie wiem, czy chodzi o gaz, chemikalia, zatrutΔ wodΔ czy coΕ innego, ale sytuacja jest nienormalna.
Czy ktoΕ miaΕ podobnΔ sytuacjΔ?
Czy sΔ miejsca, instytucje, organizacje, ktΓ³re mogΔ realnie pomΓ³c, gdy policja i inne sΕuΕΌby zawodzΔ ?
ProszΔ o pomoc, rady, namiary na ludzi, ktΓ³rzy mogliby to potraktowaΔ powaΕΌnie. PiszΔ to nie tylko dla siebie β bojΔ siΔ o mojΔ rodzinΔ.
#prawo, #policja, #zdrowie, #pomoc, #interwencja, #wykop, #zagrozeniezycia, #bezsilnosc