Aktywne Wpisy
sloniasek +401

Shyvana +16
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

ja nie wiedziałem że to możliwe, że wyboru politycznego można dokonywać na podstawie: ja będę miał źle ale sąsiad jeszcze gorzej
źródło: temp_file8210858687566403341
Pobierz@jan-fifalski: Wybacz za określenie, ale co to za p---------e xd
Głosujący na czaskoskiego na niego głosują, bo uważają że tak będzie lepiej dla kraju, wyborcy alfonsa głosują na niego z tego samego powodu.
Gdzie tu widzisz głosowanie "żeby sąsiad miał gorzej"?
To no chyba że sąsiadem jest matecki i
btw. znam mase osób ze wsi inteligentnych i wykształconych. Zacofanie i patologia to może była kiedyś, teraz to mają biblioteki na 2000 książek, jest dostęp do internetu, ma każdy, radio, tv dvbt, ma każdy :P