Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim

Wczoraj pojawił się wpis, że to millenialsi nie chcieli się rozmnażać. Jako millenials powiem, że zawsze chciałem, ale nie miałem z kim, no żadna mnie nie chciała. I nie było tak, że startowałem powyżej swojej ligi, bo startowałem do przeciętniar z wyglądu takich jak ja. Mało tego nawet mnie, człowieka po studiach olewały te co miały najwyżej maturę. Dlaczego mam być teraz karany za to, że mnie żadna nie chciała?

#demografia #pytanie #kiciochpyta #zalesie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt

• 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@mirko_anonim beznadziejne podejście do tematu. takie problemy były w każdym poprzednim pokoleniu. szukanie wymówek, a nie rozwiązania. może by tak się o pomoc postarać? są biura matrymonialne, znajomi, rodzina. spychanie tematu na siebie i użalanie się nie jest metodą
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: komentujący w tym wątku wylali takie szambo, że aż ręce opadają. Poziom odklejki na temat aktualnego rynku matrymonialnego jest zawsze największy ze strony ludzi, którzy są w szczęśliwych związkach XD
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
skrupulatny-wizjoner-4:

Poziom odklejki na temat aktualnego rynku matrymonialnego jest zawsze największy ze strony ludzi, którzy są w szczęśliwych związkach XD

@ItsyBitsyPajonk: albo takich co poznaja w realu i nie brodza w szambie tinderkow, co? ( ͡
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Widzisz, trzeba było nie przebierać w przeciętnych tylko było brać pierwszą chętną. Tak to działało tysiące lat. Sam fakt, że próbowałeś sobie "wybierać" kobietę, oznaczało, że 3/4 nie miało u ciebie szans.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
✨️ Autor wpisu (OP):

było brać pierwszą chętną

@lavinka: nie było nigdy chętnej, więc jak widziałem, że nie jest chętna to odpuszczałem i szedłem do innej, która też nie była chętna. I tak to się toczyło, aż weszła wyuczona bezradność i dałem sobie spokój. Ostatni raz z inicjatywą podrywu wyszedłem 11
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: O, współczuję. I trochę rozumiem, ale niestety tak to już jest, że albo próbujesz do skutku i się nigdy nie poddajesz, albo kończy się to tak jak u ciebie. Za szybko zrezygnowałeś. Może spróbuj jeszcze raz?
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
✨️ Autor wpisu (OP):
@lavinka: o kurcze, że ja na to nie wpadłem wcześnie, a to takie proste! Zwyczajnie zostanę sławnym milionerem, bo przecież kobiet z gerontofilią jest cała
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP):

na studiach, na siłowni, basenie, zajęciach tanca...

Tak już widzę jak 20letnie studentki lecą na 40letniego dziada, chyba tylko takie co mają krzywe relacje z ojcem. A co do kobiet po 30, to mam szanse jedynie u 35+, a po tygodni znajomości nie będę sobie z taką dziecka robił, tylko po 2, 3 latach, a wtedy to ona będzie miała conajmniej 37 lat, a to już zbyt
  • Odpowiedz
A co do kobiet po 30, to mam szanse jedynie u 35+, a po tygodni znajomości nie będę sobie z taką dziecka robił, tylko po 2, 3 latach, a wtedy to ona będzie miała conajmniej 37 lat, a to już zbyt duże ryzyko, że dziecko urodzi się chore o ile w ogóle się urodzi.

@mirko_anonim: no to sam sobie odpowiedziałeś na pytanie. Daj sobie z tym spokój po prostu
  • Odpowiedz