Aktywne Wpisy

yourgrandma +54
#wykopoweprzeboje
W głosowaniu wybraliście na następną kategorię edycji Piosenki afrykańskie.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. No i najlepiej napiszcie oddzielnie wykonawcę i tytuł (w tej kolejności
W głosowaniu wybraliście na następną kategorię edycji Piosenki afrykańskie.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. No i najlepiej napiszcie oddzielnie wykonawcę i tytuł (w tej kolejności
źródło: afrykanskie
Pobierz
czasnawykopki +91
Piękny moment na giełdzie.
XTB po 100 zł. A kto to widział (╯°□°)╯︵ ┻━┻ i do tego ponad 100 % niezrealizowanego zysku #gielda #meczennicyxtb #xtb
XTB po 100 zł. A kto to widział (╯°□°)╯︵ ┻━┻ i do tego ponad 100 % niezrealizowanego zysku #gielda #meczennicyxtb #xtb
źródło: IMG_2101
Pobierz

Wczoraj pojawił się wpis, że to millenialsi nie chcieli się rozmnażać. Jako millenials powiem, że zawsze chciałem, ale nie miałem z kim, no żadna mnie nie chciała. I nie było tak, że startowałem powyżej swojej ligi, bo startowałem do przeciętniar z wyglądu takich jak ja. Mało tego nawet mnie, człowieka po studiach olewały te co miały najwyżej maturę. Dlaczego mam być teraz karany za to, że mnie żadna nie chciała?
#demografia #pytanie #kiciochpyta #zalesie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: a w jaki sposob masz byc karany?
@mirko_anonim: no i git. Tacy sie nie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Jailer
@ItsyBitsyPajonk: albo takich co poznaja w realu i nie brodza w szambie tinderkow, co? ( ͡
@lavinka: nie było nigdy chętnej, więc jak widziałem, że nie jest chętna to odpuszczałem i szedłem do innej, która też nie była chętna. I tak to się toczyło, aż weszła wyuczona bezradność i dałem sobie spokój. Ostatni raz z inicjatywą podrywu wyszedłem 11
@lavinka: mam prawie 40 lat, z kim teraz próbować?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
@lavinka: o kurcze, że ja na to nie wpadłem wcześnie, a to takie proste! Zwyczajnie zostanę sławnym milionerem, bo przecież kobiet z gerontofilią jest cała
@mirko_anonim: na studiach, na siłowni, basenie,
Tak już widzę jak 20letnie studentki lecą na 40letniego dziada, chyba tylko takie co mają krzywe relacje z ojcem. A co do kobiet po 30, to mam szanse jedynie u 35+, a po tygodni znajomości nie będę sobie z taką dziecka robił, tylko po 2, 3 latach, a wtedy to ona będzie miała conajmniej 37 lat, a to już zbyt
@mirko_anonim: no to sam sobie odpowiedziałeś na pytanie. Daj sobie z tym spokój po prostu