Wpis z mikrobloga

a to dalej by srali za stodołą i chodzili polem bo dróg, chodników i kanalizacji by nie uswiadczyli

@picasssss1: problem polega na tym, że właśnie tak wygląda ten elektorat :/
  • Odpowiedz
@jacekparowka: przepisy powodujące spadek konkurencyjności na przykład? Kup sobie pole i bierz dopłaty. Albo stwórzcie przepis który dopłaca do waszych miejskich kurników xd
  • Odpowiedz
@Ravau23: równie dobrze mogę powiedzieć w drugą stronę, skoro tak źle rolnikom to czemu nie sprzedadzą pól i zaczną robić coś innego XD
Ja widzę po rolnikach jakie mają maszyny i jakimi autami jeżdzą teraz vs kilkanaście lat temu. Przejdź się pod SGGW w Warszawie i zobacz jakie auta tam stoją
  • Odpowiedz
@Ravau23: no tak myślałem, zero konkretów, mogłeś już 5 postów wcześniej napisać że nie masz nic do powiedzenia tylko chciałeś napisać że łunia i lewaki złe, to bym nie ciągnął tematu
  • Odpowiedz
@jacekparowka: gdzie napisałem że dopłaty są szkodliwe? Xd uczepiłeś się tych dopłat bo tak ci ktoś w tv powiedział a siedząc w betonowym kurniku nie masz pojęcia jak wygląda rzeczywistość. I równocześnie szczekasz jakbyś miał pojęcie xd
  • Odpowiedz
@Ravau23: no to mi wytłumacz jak wygląda rzeczywistość, bo na razie nic nie wytłumaczyłeś, ale za to zdążyłeś mnie nazwać debilem niewprost xD - nie powiem, żebym był zaskoczony twoją argumentacją, bardziej bym się zdziwił jakbyś zarzucił jakieś konkrety
  • Odpowiedz