Wpis z mikrobloga

#rower: Kupiłem dwie wyściółki stara do śmieci, kask jeszcze długo pojeździ. Koszt z przesyłką 30 euro, żeby coś w miarę kupić trzeba wydać ponad 100, mój kask ma kilka ładnych lat ale to nadal bardzo dobry sprzęt więc warto było.

Jeszcze raz dzięki za linka.
4x80 - #rower: Kupiłem dwie wyściółki stara do śmieci, kask jeszcze długo pojeździ. K...

źródło: 20250528_114021

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@4x80: to jest najbardziej irytujące w kaskach - można w nich latać parę lat, a z dostępnością gąbeczek jest lipa jeszcze w czasie gdy ten model sprzedają.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@ujdzie: Dopiero co widziałem kaski bez wyściółki, to jakoś inaczej rozwiązane ale tanie nie były.

@DonFanucci: Nie zastanawiałem się nad tym, jaki jest powód? Pianka nadal wydaje się nadal dobrze się trzyma. To nie kask na wojnę.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@hodge2: Dobrze wiedzieć, może dodam, że ten kaski kiedyś był bardzo drogi więc można przypuszczać, że materiały były również lepsze.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
@jagodowy_krol: Model kasku powinien być na naklejce wewnątrz. Ja do swojego nie mogłem znaleźć, pisałem do producenta, odesłali mnie do dilera, diler nie miał google też nic nie pokazywało. I ktoś z pod tagu mi dał linka do bikeinn.
  • Odpowiedz