✨️ Obserwuj #mirkoanonim Rezerwując miejsce w samolocie przy wyjsciu ewakuacyjnym (z większą przestrzenią na nogi) jest informacja, że może tam siedzieć wyłącznie osoba znająca j.ang w stopniu komunikatywnym. Pytam o tanie linie a najbardziej o restrykcyjny Ryanair (mierzenie bagaży) Czy zdarza się by osoba bez znajomości jeżyka angielskiego była przesadzona na inne miejsce? #wakacje #podroze #urlop #podroze #wizzair #ryanair #podrywajzwykopem #latanie Leciałem dosłownie kilka razy i nigdy nie zauważyłem by kogoś weryfikowano ze znajomości j. angielskiego.
ale żeby dorosły chłop nie mógł sobie piwa kupić po 22. P------y naród Miało być kulturalne piwko przy grillu, no ale będzie walenie czystej, bo tylko to mam w barku. Gratuluję walki z alkoholizmem. #kielce #zalesie #majowka
Rezerwując miejsce w samolocie przy wyjsciu ewakuacyjnym (z większą przestrzenią na nogi) jest informacja, że może tam siedzieć wyłącznie osoba znająca j.ang w stopniu komunikatywnym. Pytam o tanie linie a najbardziej o restrykcyjny Ryanair (mierzenie bagaży) Czy zdarza się by osoba bez znajomości jeżyka angielskiego była przesadzona na inne miejsce?
#wakacje #podroze #urlop #podroze #wizzair #ryanair #podrywajzwykopem #latanie
Leciałem dosłownie kilka razy i nigdy nie zauważyłem by kogoś weryfikowano ze znajomości j. angielskiego.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
źródło: c65a003a16fdfdbe973ce672eb5c4ea3ee32173a9e99676f54b20708c1e80925
Pobierz〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Komentarz usunięty przez autora