Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Zopyross Keto. Jedyna dieta dla mężczyzn. Dlaczego tak mało się o tym mówi w mainstream? Od dwóch tygodni żrę Mięso z kebabów, golonki w puszce, jaja na boczku, zero pieczywa, zero słodyczy, malutko węgla jakiegokolwiek. Sporo zieleniny. I schudlem prawie 3kg. Kalorii nie liczę bo jestem ciągle najedzony, a nawet już są akcje że pomijam posiłki bo nie czuje głodu. Czemu się o tym nie mówi?
  • Odpowiedz
@saib75: ehhhhhhhhhhhhhhh

schudłeś bo jesteś najwidoczniej w deficycie, a te 3 kilo to dobre 2 kg wody i 1kg tłuszczu. keto to żadna dieta cud, serio. plus brak węgli w diecie odczujesz niebawem, podobnie jak cholesterol w------y ponad normę xd
  • Odpowiedz
@Zopyross: To nie jest żadna kwestia keto a po prostu spadku masy. Ja jak zszedłem najpierw 14 a potem do 20 kg max to twarz też mi się drastycznie zmieniła. A dieta żadnego keto nie miala.
  • Odpowiedz
  • 0
brak węgli w diecie odczujesz niebawem

@SbigniewZtonoga: Jak miałbym to konkretnie odczuć? Nawet gdy robię sobie np tydzień ostrego keto - same tłuszcze zwierzęce, nabiał i kiszonki, to i tak wychodzi mi jakieś 80 węglowodanów, najwięcej ich jest w jogurtach greckich czy wiórkach kokosowych
  • Odpowiedz
  • 0
@SbigniewZtonoga bzdury gadasz. Spróbuj sam. Po może dwóch dniach wchodzisz w ketoze i masz to dziwne odczucie braku łaknienia. Trochę głowa boli czasem, ale jak się napijesz wody to mija. Brzuch spada, masz takie uczucie jakbyś nie tracił energii w ciągu dnia. Zakładam że to niska insulina. Badania zrobię za jakiś czas, to sprawdzę. O i ciśnienie mi się poprawiło. Jestem bardzo zadowolony. Kontynuuje.
  • Odpowiedz