Wpis z mikrobloga

W którym momencie Wykop stał się aż tak przychylny obecnej władzy wręcz prorządowy? Bo coś chyba przegapiłem i nie znam innego miejsca w internecie gdzie z Tuska i Trzaskowskiego robi się bohaterów. No chyba że Newsweek, TVN czy Gazeta.pl ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#bekazlewactwa #bekazpisu #polityka
  • 97
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@peksik12: w momencie, kiedy pis postanowił wystawić na swojego kandydata przygłupiego dresa kryminaliste. Dodatkowo wygrana tego typka to bezkarność dla mateckich, wąsików itd. Ktoś kto uważa, że taki typ może nas gdziekolwiek godnie reprezentować jest po prostu niepoważny.
  • Odpowiedz
Za to ja wiem gdzie są miejsca gdzie robią z Sutenera męża stanu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kościół Katolicki, Media Prawicowe czy Radio Maryja (które ciekawe czy dalej ma nadajniki na Uralu).
A i jeszcze osoby z podstawowym wykształceniem, czyli takie, które zatrzymały się w edukacji na rysowaniu szlaczków i zadań matematycznych które można wykonać na palcach jednej ręki.
Bardzo szlachetna grupa ( ͡°( ͡°
  • Odpowiedz
  • 10
@gardzenarodowcami

@peksik12: w momencie, kiedy pis postanowił wystawić na swojego kandydata przygłupiego dresa kryminaliste. Dodatkowo wygrana tego typka to bezkarność dla mateckich, wąsików itd. Ktoś kto uważa, że taki typ może nas gdziekolwiek godnie reprezentować jest po prostu niepoważny.

Czy pan prezydent Karol Nawrocki został kiedykolwiek skazany za te rzekome przestępstwa? Dlaczego rząd Donalda Tuska przez ponad rok posiadania władzy nie był w stanie posadzić za kratki tak poważnego
  • Odpowiedz
@peksik12: za kilka miesiecy będą n---------ć że całe to PO, tusk, trzask to złodzieje i najgorsze mendy, bo mimo pełnej władzy jako koalicja nie mogą dojsc do porozumienia, skupiają się na głupotach, zero konkretów i nawet nie są w stanie rozliczyć pisu.

No chyba, że najgorszy scenariusz i faktycznie nam wpitolą wszelkie cenzury i zaleją "inżynierami" plus wprowadzenie waluty euro. Mimo wszystko mam wielką nadzieję, że do tego nie dojdzie
  • Odpowiedz