Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 106
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 9
@peksik12 jakoś tak od 2021-22 roku, proces zaczął się na dobre po wygranych wyborach przez PiS w 2015. Widać było wówczas napływ narracji antyPiS oraz proPO. Na dobre chyba wówczas kiedy wrócił Tusk i pozbierał do kupy tą zgraję gamioni pod przywództwem Schetyny i Budki. Zastanawia mnie tylko to, czy to figle są te same płatne trolle pod różnymi nickami czy jest w trollowniach aż taka wymiana kadr, bo co wybory
  • Odpowiedz
@peksik12 też to zaobserwowałem. Chyba już internet niedługo przebije tv pod względem manipulacji jak masz myśleć. Ciężko nadążyć kto za kim. Kolejne wpisy i artykuły jaki to Czaskowski super. Żeby nie było nie jestem za jednym ani za drugim. Ale co tu się wyprawia?
  • Odpowiedz
W którym momencie Wykop stał się aż tak przychylny obecnej władzy wręcz prorządowy?

@peksik12: Tak mniej więcej od tygodnia. Nie da się już czytać tego lizania się po jajach i robienia z po vs pis świętej wojny dobra ze złem xD
  • Odpowiedz
@Ogau: chyba netflixa "mordo", bo telewizji nie mam. Zawsze jak coś rozkminiam to biorę pod uwagę skrajne przypadki i prosze mnie tu do wora reblikowego nie wrzucać.
  • Odpowiedz
Osobiście głosuje przeciwko Rafalali tylko dlatego żeby nie oddać pełni władzy tym oszołomom, niech się blokują nawzajem przez kilka dobrych lat. Trzeba podtrzymać tradycje, że mamy śmiesznego prezydenta XD
  • Odpowiedz
@peksik12: Ja będę antyrządowy jak będzie trzeba - na pewno nie w sytuacji gdzie przygłup może zostać prezydentem.
Jakby taki Duda był po jednej stronie a po drugiej Trzaskowski to bym nawet na wybory się nie wybierał i wrzucił tag wybory na czarną.
  • Odpowiedz
@peksik12: Mem deja vu, któryś dzień z rzędu. Czy to jakaś zorganizowana akcja z pytaniem czemu i kiedy portal stał się prorządowy? Jakiś przekaz poleciał czy co?
  • Odpowiedz