Wpis z mikrobloga

#cccam #oscam #enigma2

Cześć.
Do podłączenia jednego dekodera Zgemma H8 2H wystarczy najzwyklejszy konwerter dual czy szukać np. unicable na przyszłość?

Ewentualnie jakiś konkretny model polecacie?
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Piotrekk3_ c+ wzięło się za uszczelnianie bo dostali przykaz z góry. Szkoda kasy jeśli masz zaczynać od zera. Już lepiej ogarnij sobie c+ online od kogoś kto ma wykupiony wysoki pakiet.
  • Odpowiedz
  • 0
@konto_testowe12 wystarczy że c+ 6 czerwca sparuje wszystko. Juz Atakowane są caid 1813. Parowane 1884 na razie nie mają szans na ruszenie. Chcecie to się bawicie.
  • Odpowiedz
@ak44: Tak wszystko zgaśnie i Będzie tylko TVP Info co wy za głupoty mówicie Jakie ci C+ nie działają ? Jakie ci przestaną działać ? Jak masz ujowego dostawce lub wpisane jakieś w oscam głupoty co ci nie działa. A jak ci nie działa to książkę czytaj.
  • Odpowiedz
@ak44: C+4K nie działa i nie działało nigdy. Powiedz który ci już kanał nie działa ? Bo od maja już płaczą że będą sparowane itd Tak samo jak Sky De że nie działać będzie i co dalej działa Tylko trochę wiedzy i optymizmu.
  • Odpowiedz
@Tomaszek22wow: to powiedz czemu nie działa c+4k. Obecnie działają jeszcze c+ extra na końcówkach zablokowanych dat. Kto wpuści na kartę EEM-U traci te kanały bo wylatuje odpowiedzialny za nie tier.
  • Odpowiedz
@ak44: Twoja wiedza mnie zawstydza. Po coś się robi zabezpieczenia aby ktoś inny miał zajęcia.
Jak już mówiłem będzie to wszystko działać jak do tej pory !!
To by był zbyt duży nakład finansowy na c+ aby to ogarnąć na jakieś 6 msc. A później i tak by wróciło do normalności. Może coś tam zgaśnie z 212 polskich kanałów ale...... i tak nie ma co tam oglądać. Chyba że jakieś
  • Odpowiedz
@ak44: Chłopie nie wiem ile ty masz lat ale zawsze masz jakieś alternatywy. Jak ci nie działa po antenie to będzie coś działać w Internecie. Wku...rwiają mnie tacy ludzie jak ty bo siejesz tylko zamęt. Jak masz jakiegoś starego Nboxa to ci tam zaświeci TVP info i patrz tam na wybory. A jak masz juź coś z prockiem Arm i coś w nim pamięci ram to możesz robić sobie co
  • Odpowiedz