Właśnie jej użyłem po raz pierwszy, ale nie do końca rozumiem jak ona działa i czy dobrze to robię. Powiedzmy, że chcę mieć ciśnienie w oponie 80psi, a obecne ciśnienie to 60 psi. Ustawiam na 80 psi w pompce i zaczynam pompowanie. Na ekranie ciśnienie zaczyna stabilnie i powoli lecieć od 0 w górę (a nie od 60 w górę)...
Czy ta pompka automatycznie wykrywa obecne ciśnienie w oponie? I jak ustawię na 80 psi, a jest już 60 psi to tylko dopompuje brakujące 20 psi? Czy powinna pokazywać obecne ciśnienie zaraz po starcie? #szosa #pytaniedoeksperta
Właśnie jej użyłem po raz pierwszy, ale nie do końca rozumiem jak ona działa i czy dobrze to robię. Powiedzmy, że chcę mieć ciśnienie w oponie 80psi, a obecne ciśnienie to 60 psi. Ustawiam na 80 psi w pompce i zaczynam pompowanie. Na ekranie ciśnienie zaczyna stabilnie i powoli lecieć od 0 w górę (a nie od 60 w górę)...
Czy ta pompka automatycznie wykrywa obecne ciśnienie w oponie? I jak ustawię na 80 psi, a jest już 60 psi to tylko dopompuje brakujące 20 psi? Czy powinna pokazywać obecne ciśnienie zaraz po starcie?
#szosa #pytaniedoeksperta
@zelgawis2: Dalej nie czytam! (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)