Wpis z mikrobloga

@Gumowy_Pulpet: już teraz Nawrocki lata jak pies na posyłki ręczyć za gangsterów.

Sam pomysł że mogę spotkać na swojej drodze jednego z jego kumpli mnie mierzi.

Takimi kompromatami można spokojnie handlować, dowolny kraj może naciskać na prezydenta żeby zrobił jedno lub drugie.
dqdq1 - @Gumowy_Pulpet: już teraz Nawrocki lata jak pies na posyłki ręczyć za gangste...

źródło: IMG_1269

Pobierz
  • Odpowiedz
@dqdq1: Rozumie cie i masz raceje ale ty myślisz że Rafał nie będzie podpisywał wszystkiego Donkowi?? Np Traktat Pandemiczny!! Rafał lata na usługach globalnego gangstera jakim jest Sorosa! Chyba nie musze ci tłumaczyć kim jest soros!! A jak nie wiesz to tu masz jego wywiad na temat tego jak był w obozie! Miłego oglądania! ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Gumowy_Pulpet - @dqdq1: Rozumie cie i masz raceje ale ty myślisz że Rafał nie będzie ...
  • Odpowiedz
@Gumowy_Pulpet: rozmawiamy o Karolu Nawrockim który podpisuje poręczenia że neonazistów którzy zostali złapani w Danii na atakowaniu policji.

Jest to słaby czlowiek.
  • Odpowiedz
@dqdq1: Tego nie wiem ale pewno masz racje! ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tylko szkopuł tkwi w tym jak jego wygrana wpłynie negatywnie na wasz życie! ( ͡° ͜ʖ ͡°) Bo za Rafałem idzie zamordyzm juropejski i globalistyczny! Mam nadzieje że obejrzałeś te 3 filmy!!?? Osobiście ja sie bardziej obawiam Uśmiechniętego Rafała sterowanego przez sorosa jak NałRokiego!! Nie żyjemy w idealnym świecie! Żyjemy
  • Odpowiedz
@bylem_zielonko: () Prosze cie odejdź! Jak coś nie jest dla ciebie to nie jest dla ciebie!!(to nie jest wstyd ( ͡~ ͜ʖ ͡°) ) I tak na koniec prosze cie wypunktuj mi z tych trzech filmów co jest dla ciebie trolowaniem żebym sie mógł odnieść!!
  • Odpowiedz