Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 13
jak takiego prostego chłopa pańszczyźnianego jak ty

@Felnyr: Mick chłopem pańszczyźnianym? Człowiek co wali w współczesną szlachtę? XD Wam to się nawet odzywki skończyły XD
  • Odpowiedz
jak takiego prostego chłopa pańszczyźnianego jak ty satysfakcjonuje lanie wody które tęczowy zjeb uskutecznia no to faktycznie jest odwrotnie.

@Felnyr: jakby mnie w gimnazjum ktoś zaprowadził na wykład z makroekonomii to też bym to nazwał laniem wody.
  • Odpowiedz
on jedyny wykład jaki może robić to o gender i LGBT, co on niby powiedział o makroekonomi?

@Felnyr: chciałem dać Ci prosty przykład analogii abyś zrozumiał dlaczego możesz czegoś nie rozumieć

No i nie zrozumiałeś :/
  • Odpowiedz
  • 0
@malinq nie odpowiedziałeś na pytanie. Jescze raz co on powiedział o makroekonomi? Postaraj się. Czym tak błyskotliwym cię Rafał zaskoczył konkretnie.
  • Odpowiedz
@mickpl:

W kilku punktach Trzaskowski mógł to lepiej rozegrać, np. Polskich żołnierzy nie wyśle, ale żołnierzy NATO tak. Z tymi kompetencjami UE to mógł nawiązywać do USA i rządu federalnego. Z EURO to sam nie wiem czemu wszyscy politycy nagle się go boją. Z wolnością słowa, hejtem i prawami LGBT też mógł to trochę lepiej rozegrać.
  • Odpowiedz