@mickpl mentzen straci na tej rozmowie. Zgrywa strasznego mądrale hasłami typu "to ja Panu powiem co się stało w Rumunii". No kurva na pewno. W dupie byłeś gowno widziałeś.
W kilku punktach Trzaskowski mógł to lepiej rozegrać, np. Polskich żołnierzy nie wyśle, ale żołnierzy NATO tak. Z tymi kompetencjami UE to mógł nawiązywać do USA i rządu federalnego. Z EURO to sam nie wiem czemu wszyscy politycy nagle się go boją. Z wolnością słowa, hejtem i prawami LGBT też mógł to trochę lepiej rozegrać.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@Felnyr: Mick chłopem pańszczyźnianym? Człowiek co wali w współczesną szlachtę? XD Wam to się nawet odzywki skończyły XD
@Felnyr: jakby mnie w gimnazjum ktoś zaprowadził na wykład z makroekonomii to też bym to nazwał laniem wody.
@Felnyr: chciałem dać Ci prosty przykład analogii abyś zrozumiał dlaczego możesz czegoś nie rozumieć
No i nie zrozumiałeś :/
W kilku punktach Trzaskowski mógł to lepiej rozegrać, np. Polskich żołnierzy nie wyśle, ale żołnierzy NATO tak. Z tymi kompetencjami UE to mógł nawiązywać do USA i rządu federalnego. Z EURO to sam nie wiem czemu wszyscy politycy nagle się go boją. Z wolnością słowa, hejtem i prawami LGBT też mógł to trochę lepiej rozegrać.
@Felnyr: a gdzie ja napisałem, że on coś powiedział o makroekonomii?