Aktywne Wpisy

zyd_z_pasji +261
Dobra, jak te nieudaczniki nie potrafią sobie poradzić to trzeba wziąć sprawy we własne ręce
#limanowa #spierdotrip #oblawa #s---------a #policja
#limanowa #spierdotrip #oblawa #s---------a #policja

źródło: temp_file8887991432412617333
Pobierz
SzubiDubiDu +781
Ciekawostka, moderacja usunęła mój wpis w którym punktuję, że post z oficjalnego konta wykopu to dzieło AI xDDDDDDDDDDDDD
Wy już naprawdę wstydu nie macie
#wykop #wypok #moderacjacontent
Wy już naprawdę wstydu nie macie
#wykop #wypok #moderacjacontent

źródło: wykop xDDDDD
Pobierz
Wytłumaczcie mi. Paczka fajek kosztuje 20zl. Jak ktoś spala codziennie paczkę to miesięcznie wydaje na to 600zl. I często są to osoby zarabiające minimalną. Jak oni potrafią materialnie egzystować jeśli koszty jedzenia znacznie wzrosły w ostatnich latach? Te 600zl to często 1/5 ich pensji ¯\(ツ)/¯
Co nie zmienia faktu, że i tak to jest znaczna część ich dochodów, ale nałóg to nałóg... tzn. oczywiście palą bo chca i jak by chcieli to by przerwali, ale nie chcą ( ͡° ͜ʖ ͡
Jest to kosztem innych rzeczy
Wolisz gorzej zjesc (p-------y zabijaja głód tak btw), nie kupisz sobie spodni w tym msc, w nastepnym tez nie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jest to gowniany nałóg
Badania? Leki?
Fajeczka i boli mniej <3
Fakt, posypie mi sie cos w aucie, czy zacznie bolec zab, to jestem w czarnej dupie
Ale uwierz mi, palacze obnizaja swoj poziom zycia dla watpiwej przyjemnosci dymka
@Maly_Jasio: albo 1/3 zasiłku
No właśnie słowo klucz: egzystują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja palę i po prostu im wyższa cena tym palę mniej, tak że cały czas wychodzi mi na to samo. Moją granicą jest 500zł msc.
w tym roku o 18% ograniczyłem palenie względem 24r.
paliłem 19-20 dziennie teraz palę 15-16.
wcześniej paliłem po 30 dziennie
Teraz przy cenie 19.50zł wychodzi mi 468zł msc.
gdybym zachował 19-20 dziennie wydawał bym
@Mdx91: nie pijam kawy na mieście, a awokado nie jem, bo smakuje mi jak masło, i powiem ci, że żyje mi się całkiem dobrze. Może milionerem nie jestem, ale mam za to kupę innych fajnych rzeczy, na które przeznaczyłem hajs z niekupowanych fajek.
taka prawda
szkodzą sobie i otoczeniu plus dosłownie przepalają pieniądze
zupełni mi ich nie szkoda
paczka powinna kosztować min 50 zł