#gielda Jak chcecie coś w stylu UNH to łapcie spółe DECKers po dzisiejszych spadkach. Spółeczka bardzo dobra, świetne marże, świetny pobity konsensus wczoraj po wynikach. Spada, bo CEO nie powiedzial nic na temat outlooku na 2024 przez cła. W dlugim terminie kilku lat to dobra spóła - a spadki z dziś przesadzone. Notuje na dodatek -50% od ATH, ale wtedy było pewnie przewartościowane no i wjechal temat ceł na ATH.
@bar125: lepiej wziac drogą bo z jakiegoś powodu jest droga, kupjesz jakość. z reguly ktoś kto kupował drogie spoly np 5 lat temu jest duzo do przodu od goscia ktory by kupowal tanie, na przecenie, z roznymi watpliwościami co do przyszlosci.
@gosciu82: kupiłem model Challenger ATR 7 w dwóch różnych stylach i sprawdzają się super jako chodzenie po górach Bieszczady-Tatry ale też i do użytku na codzień wygodne. Dałem 500 zł za parę
@kartynastol: akurat szukam teraz czegoś po górach. Mam w planach wulkan na Teneryfie na jesień. Ale z tego co patrze to te buty są przeznaczone do biegania to po górach też spoko?
Spółeczka bardzo dobra, świetne marże, świetny pobity konsensus wczoraj po wynikach. Spada, bo CEO nie powiedzial nic na temat outlooku na 2024 przez cła. W dlugim terminie kilku lat to dobra spóła - a spadki z dziś przesadzone. Notuje na dodatek -50% od ATH, ale wtedy było pewnie przewartościowane no i wjechal temat ceł na ATH.
To nie jest porada inwestycyjna.
źródło: DECK
Pobierz@gosciu82: Ty pewnie o Q1 a ja o Q2 (prognoza)
https://finance.yahoo.com/news/deckers-nyse-deck-q1-sales-203148826.html