Aktywne Wpisy

Bolns_Sesz +119
#samochody #pokazauto #motoryzacja
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
źródło: IMG_4941 kopia
Pobierz
yahoomlody +187
mówcie sobie co chcecie, ale gierki na telefon z lat 2005-2010 robione w javie były 100x lepsze niż gówna co teraz wychodzą xD
się naparzało w gry od gameloft na k800i, a teraz same reklamy czy gry logiczne, a większość to i tak budowanie miasta
#grynatelefon #android #takaprawda #gry
się naparzało w gry od gameloft na k800i, a teraz same reklamy czy gry logiczne, a większość to i tak budowanie miasta
#grynatelefon #android #takaprawda #gry
źródło: hqdefault
Pobierz

Wersja na tyle stabilna że spokojnie na daily można śmigać
#pixel #googlepixel #android
źródło: temp_file3345702269741609625
PobierzWygląda to źle wizualnie, przyciski są w górnej części ekranu więc są po za zasięgiem wygodnego chwytu. Jeszcze mi powiedz że na tej pustej przestrzeni nie pojawiają się powiadomienia to będę miał pewność że żadna żywa osoba za to nie odpowiada :D
@eXe1987: W smartfonach Xiaomi można dodać skrót na pulpicie do szybkiego włączania/wyłączania.