Wpis z mikrobloga

zawsze mnie dziwiło karanie ludzi za takie coś. To są świadome dorosłe osoby decydujace o sobie, nikomu krzywdy nie robią i jak lubią się rypać w rodzinie to c--j komuś do tego. Co inego jak ma wyjść z tego bachor ktory może wyjść z wadami a potem państwo musi łożyć na takiego. No ale potem z drugiej strony matka urodzi w więzieniu a uposledzonym bękartem ma się opiekować dodatkowo państwo?

@CebulowyKrul
  • Odpowiedz
ten film to prawdziwe nagranie matki z synem za które oboje poszli siedzieć do więzienia

@SzubiDubiDu: 1. Przejrzałem naprawdę dużo takich filmów i prawdziwych przypadków jest naprawdę mało
2. I ten film nie jest nim. Ludzie sobie dopowiedzieli historie bo nie potrafią większości szukać więc uznali że to prawdziwe. Bo jak tytuł ma mama syn to musi być prawda xD
Znaleźć materiały z tym bardzo łatwo np. "mira russian step
  • Odpowiedz
mi zapadł jak taki homemade jak jakaś dobra pielęgniarka wali konia takiemu coś jak z porażeniem mózgowym na wózku inwalidzkim, wyglądał jak UMA z Wiedzmina 3, albo jak Timmy z Southpark, telepał się jak karp w wiaderku

@DrTRAPH0USE: Mam flashbaki do opowieści z przerw w gimbie xD
  • Odpowiedz
@SzubiDubiDu: mi zapadł jak taki homemade jak jakaś dobra pielęgniarka wali konia takiemu coś jak z porażeniem mózgowym na wózku inwalidzkim, wyglądał jak UMA z Wiedzmina 3, albo jak Timmy z Southpark, telepał się jak karp w wiaderku

@DrTRAPH0USE: motherless(kropka)com
/43EAA92

Też mi zapadł w czerep.
  • Odpowiedz
@CebulowyKrul

zawsze mnie dziwiło karanie ludzi za takie coś. To są świadome dorosłe osoby decydujace o sobie, nikomu krzywdy nie robią i jak lubią się rypać w rodzinie to c--j komuś do tego. Co inego jak ma wyjść z tego bachor ktory może wyjść z wadami a potem państwo musi łożyć na takiego. No ale potem z drugiej strony matka urodzi w więzieniu a uposledzonym bękartem ma się opiekować dodatkowo państwo?
  • Odpowiedz