Aktywne Wpisy

Sathanas_Gloriam +147
Widzę, że na główną wleciał news o 12-latku, który zginął pędząc na elektrycznej hulajnodze i zaczęły się rozważania co zrobić, żeby poprawić sytuację. Żeby zobrazować skalę absurdu tego, gdzie żyjemy, podam przykład reportażu z Faktów TVN właśnie o wypadkach nieletnich na takich hulajnogach.
Otóż wyobraźcie sobie, że DWUKROTNIE wyemitowano praktycznie identyczny materiał i jako rozwiązanie problemu podano wprowadzenie nakazu jazdy w kaskach. TAK, TYLKO TO.
Nie było ani słowa o wpajaniu dzieciakom bezpiecznej
Otóż wyobraźcie sobie, że DWUKROTNIE wyemitowano praktycznie identyczny materiał i jako rozwiązanie problemu podano wprowadzenie nakazu jazdy w kaskach. TAK, TYLKO TO.
Nie było ani słowa o wpajaniu dzieciakom bezpiecznej

NuncjuszPapieski +41
Jestem generalnie dość nowy w tym uniwersum i nie mogę zrozumieć jednej rzeczy. Klapek ma córkę Junku z tą Khmerką, tak? Dlaczego on jej nie ogarnie obywatelstwa/paszportu polskiego? Przecież to byłaby dla jego córki mega korzyść w przyszłości jakby się chciała wyrwać z tego kraju 3 świata. Z ciekawości patrzyłem na formalności i wychodzi na to, że z racji, że w PL jest prawo krwi to ona ma od razu polskie obywatelstwo,

@CebulowyKrul
Komentarz usunięty przez autora
@SzubiDubiDu: 1. Przejrzałem naprawdę dużo takich filmów i prawdziwych przypadków jest naprawdę mało
2. I ten film nie jest nim. Ludzie sobie dopowiedzieli historie bo nie potrafią większości szukać więc uznali że to prawdziwe. Bo jak tytuł ma mama syn to musi być prawda xD
Znaleźć materiały z tym bardzo łatwo np. "mira russian step
Max and his stepmother Irina Aleksandrovna na SpankBang
@DrTRAPH0USE: Mam flashbaki do opowieści z przerw w gimbie xD
źródło: 1000085107
Pobierz@Karnyfejs: klasyk jak k---s w pudełku po pizzy
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@DrTRAPH0USE: motherless(kropka)com
/43EAA92
Też mi zapadł w czerep.
źródło: images (1)
Pobierz