Wpis z mikrobloga

@czwartafaza: no was czeka z bązurem:
-mowa nienawiści ;p zamkną wam wykop
-cenzura
-program brudas+ ( tak wiem PiS ściągał ale teraz już ich przebili o 12k)
- wróci temat Acta
-
  • Odpowiedz
@czwartafaza: Zgadza się. Mogę nie lubić Trzaskowskiego i nie zgadzać się z połową jego poglądów.

Ale k---a głosować na tego drugiego to trzeba mieć gwoździa w głowę wbitego. Nie iść głosować - też lipa, bo wybiorą za mnie. Można se gadać, że co tam polityka, nie interesuję się polityką. Ona prędzej czy później zainteresuje się tobą.
  • Odpowiedz
Jedni mówią, że jestem konfederatą a drudzy że pisior.
Od paru lat w Skandynawii i widzę jak Polacy są ruchani. Jeszcze się z tego cieszycie. Bełchatów ma być zamknięty do 2036. Co będzie dawało 20% energii dla Polski? O Turowie nie wspomnę. Przykład blackoutu z Hiszpanii.
Sami Koreańczycy powiedzieli, że wypadliśmy z okna na budowę i elektrownie mogą ukończyć bliżej 2040. Jak kiedyś zaczną.

https://www.money.pl/gospodarka/elektrownia-belchatow-do-zamkniecia-zagrozenie-dla-18-tys-miejsc-pracy-7105224161766144a.html

@
Wolf1986 - Jedni mówią, że jestem konfederatą a drudzy że pisior. 
Od paru lat w Skan...

źródło: IMG_6747

Pobierz
  • Odpowiedz
@czwartafaza: do Danii oddelegowała mnie duńska firma ;p
Później zmieniłem firmę i pracuje na wyższym stanowisku tyle, że kierownicze stanowisko dostałem w Finlandii.
W Polsce miałem 10k PLN + w Danii 60-80k dkk w Finlandii 2x więcej w euro.
Wybiorę wam pisiora na prezydenta.
Więcej mięsa mniej propagandy. Bo jak standardowy głupirazem. Robisz wszystko poza odpowiedzą na argumenty.
  • Odpowiedz