Aktywne Wpisy

Naczelna_Hedonistka +144
Jesteście ciekawi jak wygląda 140 pierogów i 160 uszek? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wolnoscdlapierogownawykopie #swieta #gotujzwykopem
#wolnoscdlapierogownawykopie #swieta #gotujzwykopem
źródło: 1000023193
Pobierz
Teuvo +11
tak się składa że najlepsze smaki monsterów to te cytrusowe czyli nitro, V46 w wersji z cukrem oraz bez, lemoniada, ruby red
jest jeszcze parę dobrych niecytrusowych jak np. ultra piczy kin, nitro brzoskwiniowe, pacific punch, pewnie jeszcze coś ale to i tak tier 2 co najwyżej
jest jeszcze parę dobrych niecytrusowych jak np. ultra piczy kin, nitro brzoskwiniowe, pacific punch, pewnie jeszcze coś ale to i tak tier 2 co najwyżej

Ależ mnie zjeżył piękniś od Siostry Pierdzielniętej Siostry... Przecież on sam nie jest jakiś cudowny - wory pod oczami, gdyby nie zarost widać by było bardziej spiczastą brodę i nos. (Obie siostry mnie denerwują, ale to, co odwaliła świadkowa na weselu... jezusicku...)
I drugi od Rudej - no co za dramat, Adonis kuźwa, najpierw gada, że nie ma wybranego typu kobiety, a nagle się okazuje, że drobne blond czy brunetki. Wszystko jedno, byle nie ta. Jakby była puszystą brunetką, to by powiedział, że woli blond i rude. Dupek pieprzony. "Nie ma iskry, nie ma tego czegoś, bla bla bla". To wypracuj, idioto, postaraj się. Przepraszam, zdenerwowałam się, dupek w toporek ciosany, chodak dziobany w drewnianą piętę i obcas.
I zaskoczenie "belfra", gdy okazało się, że przepiękna świadkowa nie jest przyszłą żoną ;) Co jest z facetami, że nawet ci nieatrakcyjni uważają, że powinni być z przepięknymi?
(ʘ‿ʘ) ( fajnie się to czyta )
Które pary Wam