Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lewoprawo: Trzaskowski słabo wypada w konfrontacjach, nie jest w stanie dobrze wypaść bo uśmiechanie się to za mało by przekonać elektorat Konfederacji. Idąc do Mentzena pogorszy swoją nieciekawą sytuację. Jeśli Platforma nie ma niczego mocniejszego na Nawrockiego to już przegrała te wybory. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Niedowiarek: jeśli wiedzę na temat konfrontacji Mentzena czerpiesz z TikToka to może ci się wydawać słaby. Jednak jeśli u źródła to wypada dużo lepiej od Trzaskowskiego. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Tęczowy stwierdził, że jest gotów, więc albo ma jakiegoś haka albo właśnie pogrążył swoją kampanię.
  • Odpowiedz
  • 3
@OlFunkyBastard: Pewnie nie ma. Je generalnie odnoszę wrażenie, że cała kampania Trzaskowskiego ma jeden duży problem. Oni uznali, że najlepiej będzie, by Tusk w ogóle nie brał w niej udziału, a Trzaskowski kreował się na niezależnego. Może i słuszna strategia, tylko cały problem w tym, że KO bez Tuska są jak kurczaki bez głowy, miotające się bez celu. Tam nie ma żadnej myśli przewodniej, niczego co porwałoby tłumy tak, jak
  • Odpowiedz
Tyle że wyborcy Nawrockiego są bardziej wyrozumiali, nawet po bezpośrednim włączeniu się całego PIS z Kaczyńskim na czele, nadal dają sobie wciskać kit, że jest bezpartyjny i niezależny, a o rządach PIS już zapomnieli.

@lewoprawo: ten kit nie jest pod elektorat PiSu tylko jest argumentem wymierzonym w przeciwników Nawrockiego.
  • Odpowiedz
@lewoprawo: Przynajmniej mieli wizy. Nie no żartuję. Patologie są po obu stronach, więc tylko obserwuję i komentuję. Nawet jeżeli mój kandydat postanowi komuś powierzyć mój głos to raczej nie oddam głosu na nikogo. Jak to Zandberg powiedział, wyborcy to nie są worki z ziemniakami by je przerzucać. A ja wiem, że z żadnego kandydata nie będę zadowolony, zatem na takiego nie będę głosować.
  • Odpowiedz
A wyborcy Konfy jedynie znów go wyśmieją, że jest pacynką bez poglądów

@lewoprawo: kazdy kto ma iq powyzej temperatury pokojowej za to go wysmieje i smieje sie nawet dzis. nawet wyborcy trzaska wiedza ze to choragiewa polityczna. juz zapomnieli jego tweeta jak mowil ze go z konfederami calkiem duzo laczy? bylo tez przed 2 tura prezydenckich
  • Odpowiedz
@lewoprawo: problem w tym, że to co mowi Rafał to absurd i jego poglądy zmieniają się jak w kalejdoskopie. Łatwo go mentzen wypunktuje, dlatego pewnie Rafał nie przyjdzie.

Poza tym ego nie pozwoli mu jechac do jakiegoś Torunia prosić się o głosy. Typ co pływał z rekinam, jezdzi na rowerze kilometry, wyczynowo jeździ na nartach ma jechac do jakiegoś konfiarza? Dobre sobie
  • Odpowiedz