Aktywne Wpisy

Rmaala +2
Haaland coś umie oprócz machana łapani, człapania i popychanie przeciwnika?
#mecz
#mecz

Możecie gadać, że ustawione, że sędzia ch**, może i macie rację, ale Norwegia w drugiej połowie (w drugiej części) i w dogrywce do straty gola nie grała nic. Haaland odcięty od piłki, zero podań do niego, każda kontra zatrzymywana przez samych Norwegów i cofanie do obrońców/ bramkarza, nic w ataku pozycyjnym, kiwanie się w obronie i elektryczność obrońców/ bramkarza (miałem ptsd z meczów Polski i kontaktów z piłką betoniarka), generalnie niewiele pokazali,

Komentarz usunięty przez moderatora
teraz wyzywają zandberga że jego wyborcy maja w dupie Trzaskowskiego. Ale prawda taka, że ja po półtora roku już chce innego rządu. A z PiSem chociaż na starcie tak nie było
@Kuduro: Razem był w stanie dogadać się z PiSem podczas ich rządów, i to nie raz. To "stara" lewica jest zawsze na nie. Na stole może być więcej opcji niż nam się wydaje.
https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,27059722,adrian-zandberg-i-poslanki-lewicy-z-hotdogiem-na-orlenie-zdjecie.html
@_hana_montana_: Napisz mi proszę co takiego złego jest w Trzaskowskim? Nawrocki zaj**ał mieszkanie, ma zdjęcia z gangsterami i sam siebie promował jako Batyr. Powinien się ukorzyć przed Zandbergiem(on pewnie nie jest gownem, prawda?), który był takim tchórzem, że się bał wejść do rządu bo łatwiej mu siedzieć na kanapie i krytykować?
@tutjeszyn: Próbował ustawiać wybory z pomocą zagranicznej agentury i fundacji finansowanych ze spółek skarbu państwa ¯\(ツ)/¯ No i dochodzi jego szemrana przeszłość gdy współpracował z HGW.