Wpis z mikrobloga

• 4
@_hana_montana_ libki są gorsze od konserw, taka prawda

teraz wyzywają zandberga że jego wyborcy maja w dupie Trzaskowskiego. Ale prawda taka, że ja po półtora roku już chce innego rządu. A z PiSem chociaż na starcie tak nie było
  • Odpowiedz
@BlackenedBlue: nie no, kto powołuje sędziów? Czyżby prezydent? To sobie odpowiedzcie na pytanie fellow razemki, czy wolicie prezydenta który zabetonuje trybunały i inne eSeNy konserwami na najbliższe X lat, czy może jednak kogoś, kto wpuści tam ludzi z nieco bardziej liberalnymi poglądami na sprawy światopoglądowe. Bo w to że gość, który z-----ł mieszkanie staruszkowi z demencją, będzie wetował ustawy uderzające w najbiedniejszych, to jednak bym się nie wierzył.
  • Odpowiedz
@fraciu: myślę, że glosujący na Razem nie jest przeciętnym wyborcą, bo inaczej zaglosowałby chociażby na Biejat, bo to łatwiejsze. Przynajmniej ja tak lubię myśleć o sobie, skoro w tym roku zagłosowałem na Zojdberga :D
  • Odpowiedz
w c------j sytuacji zostaliśmy postawieni głosowanie pomiędzy gównem a gównem

@_hana_montana_: Napisz mi proszę co takiego złego jest w Trzaskowskim? Nawrocki zaj**ał mieszkanie, ma zdjęcia z gangsterami i sam siebie promował jako Batyr. Powinien się ukorzyć przed Zandbergiem(on pewnie nie jest gownem, prawda?), który był takim tchórzem, że się bał wejść do rządu bo łatwiej mu siedzieć na kanapie i krytykować?
  • Odpowiedz
Napisz mi proszę co takiego złego jest w Trzaskowskim?

@tutjeszyn: Próbował ustawiać wybory z pomocą zagranicznej agentury i fundacji finansowanych ze spółek skarbu państwa ¯\(ツ)/¯ No i dochodzi jego szemrana przeszłość gdy współpracował z HGW.
  • Odpowiedz