Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Amatorro: Praktycznie każdy kandydat ogarnął, że trzeba lizać jajka stanowskiemu, żeby zyskać poparcia, to nieeee beton ze sztabu musiał odmawiać rozmów do samego końca
  • Odpowiedz
@Amatorro byliby głupi gdyby na to poszli. Pełen mechanizm manipulacyjny pazernego Krzysia i pisowskiego mazurka. Jeszcze sobie dzieckiem gębę wyciera ,a samo leczenie to mimo mojego smutku i ogromu kosztów mało może pomóc ( _)
  • Odpowiedz
@Amatorro lądując w bańce Krzysia to pewna przegrana. Przecież tam wszyscy byliby przeciwko nim. Tendencyjne pytanie znane pisowcom wcześniej itd. Krzysiu piękny hołd lenny oddał ostatnio. Wszyscy mają tutaj na wykopie tendencje do przeceniania kanału Stanowskiego. A czy przegrają? No myślę ,że co by nie zrobili to raczej tak.
  • Odpowiedz
@Amatorro myślę ,że na takie jakie sztabowcy PiSu ułożą to może mieć problemy. Powiedzmy sobie szczerze kanał zero to taka ulepszona telewizja Republika. Moim zdaniem pójście tam to zły ruch ,który go całkiem pogrąży. Słaby swoją drogą z niego był wybór ale komtrkandyt jeszcze gorszy ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz