Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@vevnx: dokładnie, są ludzie którzy potrafią przełknąć odrazę i zagłosować mimo wszystko na kandydata który jest bliżej moich poglądów i ma szansę wygrać. Są też i tacy, którzy w pierwszej turze wolą zagłosować na kogoś kto jest najbliżej ich poglądom a w drugiej ewentualnie na tamtego.
Brak szacunku do drugiego człowieka i jego poglądów w internecie jest obrzydliwy.
Ja sama nie głosowałam na Trzaskowskiego ale liczyłam się z tym że
  • Odpowiedz
@twlitf: Jako ekspert wykopowy się wypowiem, że Mentzen stonował przekaz w kampanii i wyborców z mocno antyukraińskimi poglądami zgarnął Braun. A to, że tacy są, to nie jest jakoś bardzo ciężko zaobserwować.
  • Odpowiedz
  • 1
@twlitf: Mnie bawi co innego, uważanie, że czyjeś, inne poglądy to są te złe. Po prostu, wybrali tak, bo bardziej odpowiadają im te poglądy i tyle.

@vevnx @sameowoce: Te ich "poglądy" często są sprzeczne z powszechną wiedzą naukową, otaczają się ludźmi którzy wierzą w szkodliwość 5G, płaską ziemie czy negują globalne ocieplenie - takie "poglądy" są z miejsca dyskwalifikujące dla ludzi z iq powyżej 90, więc tak
  • Odpowiedz
  • 0
@vevnx: Jakich poglądach? Jak Ci powiem, że ziemia jest płaska albo 1/3 poronień jest wywoływana przez szczepionki to będziesz ze mną o tym dyskutował? Z takimi ludźmi się nie dyskutuje, bo jeśli przerasta kogoś zajrzenie do badań naukowych to jest nie wart jakiejkolwiek dyskusji, a jeśli ktoś umie zajrzeć, a nadal upiera się przy swoim to jest debilem i oszołomem.
  • Odpowiedz
  • 1
@twlitf xD no i tak to wlasnie jest, 5 osob cos powie i Ty to potem bierzesz za ogół

@vevnx: To tylko słowa waszego szurskiego kandydata i osób z jego otoczeni ¯\(ツ)/¯
Grzegorz Braun na 37 posiedzenie sejmu IX kadencji:

Ja zapytam tylko o NOP-y. NOP-y, których ⅓, w Stanach Zjednoczonych, bo tam jeszcze są jacyś badacze, to poronienia.
  • Odpowiedz