Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 116
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@EvilToy: @AgentGRU @Morf Tak właśnie lewica zna Biblię, która wyciera sobie mordę wlasnie w takich tematach. Sam Jezus, który stojąc przed arcykapłanem przed droga krzyżowa, zostając uderzony wcale drugiego policzka nie nadstawia, tylko pyta sługi "dlaczego mnie bijesz". Będąc katolikiem należy opierać się złu, a złem jest wszystko co nie jest uznane przez Biblię i chrześcijaństwo, np sodomia, która tak ochoczo promujecie.
  • Odpowiedz
Sam Jezus, który stojąc przed arcykapłanem przed droga krzyżowa, zostając uderzony wcale drugiego policzka nie nadstawia, tylko pyta sługi "dlaczego mnie bijesz". Będąc katolikiem należy opierać się złu, a złem jest wszystko co nie jest uznane przez Biblię i chrześcijaństwo, np sodomia, która tak ochoczo promujecie.

@Glikol_Propylenowy: nie ośmieszaj się kmiotku
AgentGRU - >Sam Jezus, który stojąc przed arcykapłanem przed droga krzyżowa, zostając...

źródło: 1000006089

Pobierz
  • Odpowiedz
a na lekarzy przy covidzie? Też wygadywał o nich bzdury

No to jesteś w mniejszości społeczeństwa albo sama robisz w służbie zdrowia jeśli tak uważasz bo ludzie są w****ieni na to jak medycy wtedy postępowali i jakie profity czerpali.

tylko on pluje na unię, ale euro już przytula. Taki z niego rewolucjonista.

@thekes: Nie przytula bo został zawieszony
  • Odpowiedz
@GigaWykopek: gardzą innymi to raczej wyborcy Platformy. Od lat czują pogardę dla wszystkich o innych poglądach, dla tych co mieszkają na tzw. prowincji, mówią o nich z pobłażaniem , jak o ciemniakach.
  • Odpowiedz
@bylem_zielonko hmm no jak masz ustalony podzial wplywow a potem ten jeden zaczyna łamac to postanowienie to sie nie dziw xD jakim cudem jeden z naszych bylych prezydentow siedzi w ukrainskiej spolce obok syna joe bidena? Teraz jest persona non grata w moskwie. Papiez sam mowil ze NATO zaczelo, kto finansował pomarańczowa rewolucje, budowe rurociagu z gruzji zeby rozbic gazprom. Polityka to zabawa dla duzych. Wojna proxy z usa ktor my
  • Odpowiedz
Papiez sam mowil ze NATO zaczelo

@wartosci_tradycje_EUROPEJSKIE: No tak jak pan papież tak powiedział to niepodważalny argument, agresora jakoś nazwać nie umiał. Wiadomo ten sojusz obronny taki straszny, dziwnym trafem wszyscy sąsiedzi Rosji do niego lgną. Gdybyśmy znaleźli jakiś jeden wspólny wątek łączący te państwa...

ustalony podzial wplywow a potem ten jeden zaczyna łamac to postanowienie

A to gdzieś w jakiejś umowie było? Jakiś traktat z Tordesillas? Bo w sprawie Rosji i Ukrainy
  • Odpowiedz