Wpis z mikrobloga

Jestem wiernym konsumentem sieci Play i oświadczam, że o ile przez ostatnie kilka lat rozkładali oni wszystkich na łopatki, tak teraz Orange wydymało wszystkich operatorów i zrobiło nieziemską ofertę!

Za 90 zł można mieć 3 GB neta, wszystko (rozmowy, sms) w PL nielimitowane zupełnie + 400 minut na połączenia wychodzące i przychodzące w całej UE.

IMO hit, bo w Play za 100 zł dostajemy 2 GB neta, wszystko (rozmowy, smsy) nielimitowane + 1000 minut, ale tylko na połączenia przychodzące w roamingu.

Czyli de facto w Orange - 1 GB neta więcej i możliwość dzwonienia z zagranicy i za granicę.

Pomijam już ofertę telefonów w Play w niskich abonamentach. Nie żebym był zainteresowany abonamentem za 29,99 ale taka Xperia Z1 jest tam za 1550 zł, a w wielu sklepach internetowych czy allegro bez łaski i umowy możemy ją sobie kupić za 1600 zł.

Play się spopularyzował i stał się jeną z gorszych sieci w PL.

#play #orange #technologia #android #telekomunikacja
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@nodikv: Za 80 zł w T-mobile dostałam ajfona, 2 gb neta, nielimitowane rozmowy do wszystkich oprocz stacjonarnych(za 5 zl mozna dokupic nielimitowane na stacjonarne) i nielimitowane smsy (tzn jest ich bodajze 100 000 :) )

Ostanio przekopałam wszystkie dostępne oferty i okazało się, że jak z Erą zaczynałam, tak z T-mobile warto być dalej :)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Shady: Ale ja chciałem dac 100 zł w abo w Play. Tylko telefony są w takich cenach, że telefon sobie wezmę w raty i przejdę na prepaid albo zmienię sieć.
  • Odpowiedz
@nodikv: Play stał się chyba najgorszą siecią w polsce, ale orange chyba nadal ma swoje dziwne zabezpieczenia i simlocki telefonów. Ja w plusie za 60 zł mam chyba 0,5 gb non stop, i bez limitu dzwonie i piszę w kraju. A ceny telefonów to żart w każdej sieci...
  • Odpowiedz
@Naciass: ja 1,5 roku temu abonament w play za 56 zł : smsy do bólu do wszystkich, w playu do bólu, 2gb neta, 800 min do innych sieci i htc Desire x za 200 zł
  • Odpowiedz
@OrangeEkspert: Obecnie i tak mam jeszcze kilka miesięcy umowy z Play. Niestety. Po zakończeniu umowy z prawdopodobnie przejdę do Orange.

Bardziej interesuje mnie dlaczego Wasza oferta Neostrada + TV jest dostępna dla użytkowaników bez telefonu stacjonarnego za dopłatą 30 zł?

Już dawno wziąłbym u Was pakiet Internet + TV, ale to 30 zł dodatkowej opłaty niszczy całą Waszą korzyść względem konkurencji. Myśleliście o tym, że tylko Wy i Dialog macie
  • Odpowiedz