Wpis z mikrobloga

@Kryspin013: niby dlaczego? Długopis już był i to się nie sprawdziło. Chcecie kogoś innego to go wprowadźcie do drugiej tury, wtedy nie będzie problemu, że ludzie zagłosują przeciwko trzaskowskiemu
  • Odpowiedz
@Kryspin013: wklejasz mi tu jakiegoś randoma odklejonego, a ja poważnie rozmawiam. Ludzie nie chcą kolejnego długopisa. Jeszcze można podyskutować, że jednak samo po nie rządzi tylko koalicja więc sprawa wygląda nieco inaczej. Tylko, że dominującą pozycja po jest bezsprzeczna i jedynie mocna pozycja innego kandydata z koalicji może ją podważyć
  • Odpowiedz
  • 0
@Kryspin013: wklejasz mi tu jakiegoś randoma odklejonego, a ja poważnie rozmawiam. Ludzie nie chcą kolejnego długopisa. Jeszcze można podyskutować, że jednak samo po nie rządzi tylko koalicja więc sprawa wygląda nieco inaczej. Tylko, że dominującą pozycja po jest bezsprzeczna i jedynie mocna pozycja innego kandydata z koalicji może ją podważyć

@su1ik: przychodzisz do wpisu gdzie mam bekę z konfiarza, że znowu usprawiedliwiają pisowca i masz problem, że mam
  • Odpowiedz