@saakaszi: o i znów pięknie pokazane, ze jedyne na co stać przeciwników Mentzena i Konfederacji to produkowanie głupich obrazków. Zwolennicy Konfederacji w przeciwieństwie do różnej maści socjaluchów nie chcą jałmużny od państwa tylko tego by się państwo od nich odczepiło i dało żyć tak jak im się podoba. Nie zrozumiesz. ¯\(ツ)/¯
@OlFunkyBastard jak nie chcą? Przecież Memcen popiera 800+ i inne socjale. Ostatnio to już nawet 13 i 14 emeryturę popiera. Sam nie wiesz o czym gadasz xD
@OlFunkyBastard jak nie chcą? Przecież Memcen popiera 800+ i inne socjale. Ostatnio to już nawet 13 i 14 emeryturę popiera. Sam nie wiesz o czym gadasz xD
@walciak: spodziewaj się potrójnego salta w ewentualnej odpowiedzi xd
@walciak: widzisz słowa mają swoje znaczenie, więc trzeba ich używać zgodnie z ich znaczeniem. To, że nie deklaruje, że je usunie nie oznacza, że popiera.
Sam nie wiesz o czym gadasz xD
@walciak: przynajmniej nie pajacuje w każdej wypowiedzi tak jak przeważająca większość przeciwników Mentzena i Konfederacji. Fanatyzm polityczny doprowadził do tego, że już całkowicie zatraciliście zdolność normalnej dyskusji. To tacy
@Kuduro: wystarczy wiedzieć jak działa (nie) demokracja. Likwidacja lub reforma 800+ i innych kiełbas wyborczych nie jest priorytetem. Dużo ważniejsze jest zablokowanie szkodliwej polityki unijnej. ( ͡°͜ʖ͡°)
@fervi: bo nic na to nie wskazuje. Poza tym jedyny sposób na to by się przekonać to dać mu i Konfederacji rządzić. Jeśli zawiodą byłbym pierwszym który dołączy do ich krytyki. ( ͡°͜ʖ͡°)
@fervi: ale z łaski swojej nie imputuj mi jakiś głupot których nigdy nie napisałem. Czytanie ze zrozumieniem to w dzisiejszych czasach naprawdę aż takie wyzwanie?
Po raz kolejny pokazujesz tu jakie jest twoje podejście do faktów, nie mają one dla ciebie nawet najmniejszego znaczenia. Tworzysz sobie alternatywną wygodną dla ciebie rzeczywistość dyskutując sam ze sobą, a nie z tym co napisano. ¯\(ツ)/¯
źródło: image
Pobierz@walciak: spodziewaj się potrójnego salta w ewentualnej odpowiedzi xd
@walciak: widzisz słowa mają swoje znaczenie, więc trzeba ich używać zgodnie z ich znaczeniem. To, że nie deklaruje, że je usunie nie oznacza, że popiera.
@walciak: przynajmniej nie pajacuje w każdej wypowiedzi tak jak przeważająca większość przeciwników Mentzena i Konfederacji. Fanatyzm polityczny doprowadził do tego, że już całkowicie zatraciliście zdolność normalnej dyskusji. To tacy
źródło: image
Pobierz@OlFunkyBastard: A co ma wskazywać, skoro sam uważasz, że gościu nie jest szczery w poglądach?
Po raz kolejny pokazujesz tu jakie jest twoje podejście do faktów, nie mają one dla ciebie nawet najmniejszego znaczenia. Tworzysz sobie alternatywną wygodną dla ciebie rzeczywistość dyskutując sam ze sobą, a nie z tym co napisano. ¯\(ツ)/¯
@fervi: oj gdybyś cokolwiek rozumiał nie napisałbyś tych głupot. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z jednej strony mówisz, że Trzasek emanuje fałszem (https://wykop.pl/wpis/81470785/abstrachujac-od-afer-alfonsa-czy-tylko-ja-to-czuje#282805997), a z drugiej mówisz, że fałsz innego polityka (oczywiście którego lubisz) już jest poprawna.
Ale tak to jest z Tobą, że jak fakty się nie zgadzają z poglądami to tym gorzej dla faktów
A nizszy wiek emerytalny kobiet, bo tradycja?
A bykowe?
@fervi: aż parsknąłem śmiechem. Przeczytaj bystrzaku treść w spojlerze i zerknij na kontekst.
@fervi: kto się śmieje? Ludzie na twoim poziomie? Przecież to dla mnie komplement. ( ͡° ͜ʖ ͡°)