Aktywne Wpisy

nieodgadniona +58
Kupiłam dziś na olx 10 książek za 42zł z przesyłką do paczkomatu. Cieszę się z tego i nie mogę się doczekać, jak one przyjdą i będę mogła sobie je położyć na półkę moją z książkami i czytać!!

cr_7 +87
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#neuropa #bekazprawakow #bekazkonfederacji #konfederacja #polityka #polska #wybory
źródło: kk
Pobierz@OlFunkyBastard: W sumie ciekawe, bo nie widziałem spoilera (edycja lub nie zauważyłem)
@OlFunkyBastard: Ja tam się cieszę, że nie jestem na twoim poziomie, bo pociągnąłbyś mnie w dół i pokonał doświadczeniem ( ͡°( ͡° ͜ʖ(
@fervi: taaa właśnie przed chwilą po raz kolejny pokazałeś kto jest na jakim poziomie. W poprzedniej naszej "dyskusji" wyglądało to w identyczny sposób. Pamiętam twoje stare wpisy, nawet gdy miałeś inne poglądy wydawałeś się ogarnięty. Teraz zaliczyłeś tragiczny regres. Smutne co z ludźmi robi fanatyzm polityczny. ¯\(ツ)/¯
To się nazywa podstęp. Ktoś Ci coś powie, ale przemilczy wiele faktów, bo narracja się nie klei. I jak potem się dowiesz jakie są fakty, zaczynasz się tym interesować, ale nie z
Moje poglądy się zmieniły 10 lat temu około i założyłem, że do tego się odnosisz. Ale skoro nie, to wyjaśnij o jakie poglądy Ci chodzi
Komentarz usunięty przez moderatora
@walciak: Tak geniuszu i dlatego konfa zawsze głosowała przeciw.
Nie, nie popiera. Tu masz wypowiedź z wczoraj. Wy po prostu macie problem z elementarną logiką.
@walciak: To, że nie ma w programie likwidacji czegoś to nie znaczy, że to popiera, geniuszu.
@walciak: taką samą jaką ma grupa 15 posłów. Powiedz mi dlaczego zatem PO nie wyszła z inicjatywami ustawodawczymi w celu realizacji któregokolwiek z tych 100 konkretów jeszcze za poprzedniej kadencji parlamentu? Odpowiedź jest oczywista i taka sama na pytanie dlaczego Mentzen nie inicjowałby pewnie likwidacji któregoś z programów socjalnych. Zresztą powiedz mi, który z kandydatów zainicjowałby ustawę o likwidację jakiegokolwiek socjału? Żaden. Który zaś z