Aktywne Wpisy

niedorzecznybubr +90
Mam wrażenie, że Polskie banknoty są strasznie niedoceniane. Moim zdaniem mają najładniejszy design ze wszystkich walut jakie widziałem. Są kolorowe, ale jednocześnie spójne. Odwołują się do polskiej historii/kultury. A w internecie widzę raczej opinie, że są nudne czy brzydkie i ludzie się podniecają jakimiś bezpłciowymi banknotami z nwm gurwa ptakami na przykład xd.
#pieniadze #banknoty #numizmatyka #niewiemjaktootagowac #polska #zalesie
#pieniadze #banknoty #numizmatyka #niewiemjaktootagowac #polska #zalesie
źródło: obraz
Pobierz
Abc123cba123 +4
#gielda o co chodzi z tym baitem gdzie koleś wkleił screena, że niby musi odebrać rope z lotniska? xD

źródło: 1000020963
PobierzJa np zawszę kisnę bekę z amerykanów oglądających eurowizję, którzy są oburzeni, że europejczycy są brzydcy, bo ośmielamy się nie poddawać się operacją plastycznym na 18
To trochę tak, jakby tylko obajtek miał prawo sprzedawać w Polsce mieszkania. Po takiej cenie, jaką akurat sobie wymyśli. Prywatny użytkownik może
@Sloneczko: to był fejk AI.
Mentzen ucieka przed pytaniami
@walciak: Myślę, że każdy woli żyć w świecie Mentzena (kapitalizm) niż w świecie zandberga (komunizm)... sprawdzone na świecie wielokrotnie.
@szach-perski: szkoda, że np. w zawodach nieregulowanych typu mechanik, hydraulik ceny wcale nie są niższe :)
Ale jaka jest presja, kto stosuje te presje? Nikt nikogo nie