Wpis z mikrobloga

@bieda_kredyciarz_2proc: Hahahah sejm here. Kiedyś byłem kucem korwinistą i myślałem podobnie, że będę miał jakiś biznes typu parówex.sa, będe zatrudniał ludzi i zostanę bogolem z lambo, chatą 300m2, będę miał top loszkę minimum 8/10 i będzie wspaniale. Życie mnie zeryfikowało. 33 lvl here, mieszkam z rodzicami toksycznymu(mam na yt nagranie), mam na koncie -11k, nigdy za free nie całowałem sie nawet, jestem uzależniony od leków, itd.
  • Odpowiedz
@bieda_kredyciarz_2proc: Ale trzydziestka to naprawdę często jest prime. Np. w przypadku medycyny (moja branża) jesteś już po specjalizacji, wolny i niezależny, zarabiasz dobrze na kontrakcie. A jest jeszcze potencjał do dalszego wzrostu (jak ktoś robi w zabiegówkach), albo jak ci isę nie chce, to odchodzisz ze szpitala (żegnajcie dyżury) i tylko ciągniesz poradnie i jesteś królem życia.
  • Odpowiedz
@bieda_kredyciarz_2proc: Ja nadal cisnę i wierzę w swoje cele :> Dom , kamper, zobaczyć trochę świat, zrobić dzieciaki i miec czas i hajs na nie żonkę i nasze pasje. Z 1700 jako zwrotniczy mam już 4500 na rękę jako nastawniczy w 13 lat , jestem już prawie w połowie drogi!
  • Odpowiedz
  • 6
@Schyzu sprawdziłem dla ciebie leniu

„A gdy człowiek dojdzie do lat trzydziestu i trzech, niechaj ma w komorze swej sto tysięcy srebrników, by nie ugiął się w dniu ucisku, ani nie prosił w bramie miasta. Bo błogosławiony ten, który przygotował swój dom jak mądra mrówka przed zimą.”
(Księga Przysłów Ukrytych, 12:7)
  • Odpowiedz