Jaki to jest rak na grupach ze zleceniami. Robi grafiki - zamiast portfolio jej morda w ogłoszeniu. Robi strony - morda zamiast realizacji. Cokolwiek innego - zamiast referencji, realizacji itp MORDA. Aż tak dużo jest klientów, którzy nie patrzą na realizację tylko wybierają kluczem wyglądu Juleczki? #bekazrozowychpaskow #pracait #praca
Aż tak dużo jest klientów, którzy nie patrzą na realizację tylko wybierają kluczem wyglądu Juleczki?
@WaltherW: Tak. Calkiem sporo jest takim firm/jednosobowych dzialanosci. Sam sie z taka firma zetknalem, ze Janusz zatrudnial do biura kobiety bo ladnie wygladaja. Szukal kogos z niemieckim do obslugi klienta, przyszedl gosc co ten niemiecki umial i angielski zreszta tez, ale przyszla tez babka, mloda, szupla blondynka co powiedziala ze tego niemeickiego to sie nauczy.
@WaltherW: ja chce być obsłużony przez miłą panią a nie jakiegoś łojarza spierdokleksa co mi zainstaluje gentoo zamiast mojej stronki wynajem aut albo kebaba
@BiggusBebzon: myślę, że kluczem mogla być różnica w wynagrodzeniu. Mężczyzna z płynnym niemieckim miał raczej inne oczekiwania niż młoda kobieta bez doświadczenia.
Robi grafiki - zamiast portfolio jej morda w ogłoszeniu.
Robi strony - morda zamiast realizacji.
Cokolwiek innego - zamiast referencji, realizacji itp MORDA.
Aż tak dużo jest klientów, którzy nie patrzą na realizację tylko wybierają kluczem wyglądu Juleczki?
#bekazrozowychpaskow #pracait #praca
źródło: ogloszenie
Pobierz@Kolegiusz: żeby to jeszcze był żart ale nie jest. Wystarczy obejrzeć mentalność Chłopaków do Wzięcia.
@WaltherW: Tak. Calkiem sporo jest takim firm/jednosobowych dzialanosci. Sam sie z taka firma zetknalem, ze Janusz zatrudnial do biura kobiety bo ladnie wygladaja.
Szukal kogos z niemieckim do obslugi klienta, przyszedl gosc co ten niemiecki umial i angielski zreszta tez, ale przyszla tez babka, mloda, szupla blondynka co powiedziala ze tego niemeickiego to sie nauczy.