Wpis z mikrobloga

#moderacjacontent #n-----------------e #zespoldowna #20iq
Ja już mam tego dość - moderacja mi usuwa co drugi wpis z jakichś blachych powodów. Przed wykopem 2.0 tego nie było. Zero swobody wypowiedzi na tym ku**idolku dlatego usuwam konto i mam nadzieję że reszta użytkowników zrobi tak samo. Białek zabiłeś swój własny serwis
T.....r - #moderacjacontent #n-----------------e #zespoldowna #20iq
Ja już mam tego d...

źródło: image_picker_F7DBA2C1-03E6-4994-8B0D-3B0440B601A4-85635-0000224BD7BDE5EF

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TwujKoshmar: no i bardzo dobrze że cie trzymają krótko za ryj, oglądasz patusów, ciągle przeklinasz i wyzywasz, zaniżasz i tak niski poziom serwisu, aż szkoda że perma ci nie dali
  • Odpowiedz
@Impuls94 "ciągle przeklinasz" to brzmi jakbyś miał mnie zaraz zgłosić do Pani. Co tam jeszcze ciekawego znalazłeś w mojej historii zamiast odnieść się do tematu wpisu? Jeżeli chodzi o wulgaryzmy to są one z automatu cenzurowane i nie ma w regulaminie nigdzie napisane że nie można przeklinać no ale moderacja nigdy nie trzymała się regulaminu własnego serwisu. Ten serwis na ten moment jest martwy i nie zanosi się żeby się podniósł.
  • Odpowiedz
@KRCZVSK: to było w odniesieniu do idiotycznego wpisu pana MichaelWhite2137:
Ja spiraciłem (zgadza się, ukradłem, ale tylko frajer by nie skorzystał) i nie czaję nad czym ludzie się spuszczają. W ciagu 1h rozgrywki grałem może 10 min, reszta to cutscenki.

Żeby wyłapać taką oczywistą ironię trzeba mieć chociaż 10IQ - coś czego Moderacja może pozazdrościć ziemniakowi

"... po co oni dają jakieś cutscenki i historię do gier RPG? Wracam do
T.....r - @KRCZVSK: to było w odniesieniu do idiotycznego wpisu pana MichaelWhite2137...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@TwujKoshmar Mnie też zmoderowali dziś za głupotę - zazartowalem, że kanał Konfitura powinien się nazywać P…deczka. Ale z drugiej strony nie dziwię się im, mam teorie, że to przez toksyków np. z tagów #psiarze udziałowcy czy reklamodawcy się zdenerwowali i teraz robią takie czystki o byle co.
  • Odpowiedz