Wpis z mikrobloga

"normalne" portale są tak projektowane żeby łatwo i szybko dawały dopaminę użytkownikom bo wtedy chce im się więcej i dłużej klikać

wykop jest tak zaprojektowany żeby jak najbardziej zirytować użytkowników żeby odechciało im się tutaj przychodzić

pojawia się powiadomienie, klikasz w nie a tam nic nie ma

chociaż dzwoneczek się świeci to musisz zaczekać jeszcze parę minut, a w międzyczasie parokrotnie sprawdzać z irytacją czy już jest

podczas gdy na innych portalach plusy/lajki są podstawą uzależnienia użytkownika tak tutaj plusy regularnie przestają działać całkowicie

dosłownie gorzej już się nie da zrobić, no ale jaka menedżer do spraw rozwoju serwisu taki (niedo)rozwój serwisu
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

najbardziej mnie r---------a jak klikam drugą stronę a tam pierwsze 15 wpisów jest takich samych jak na tej z której przeszedłem xD w większości przypadków po zobaczeniu dwóch dubli wyłączam w p---u

@Bernan: Mam to samo - teraz już nawet przy 2-3 stronie się to zdarza i wtedy wchodzę na konkurencyjne serwisy
  • Odpowiedz
@Bernan: ja tak mam na telefonie i zamiast srać już na to i usunąć konto, to szukam obejścia np. otwieranie w nowej karcie pomaga ( ͡° ͜ʖ ͡°) wykop to jedna wielka piaskownica dla testerów użytkowników, którą kiedyś się zateguje.
  • Odpowiedz