Aktywne Wpisy

bobsley33 +67
źródło: Bez tytułu
Pobierz
GrzeesiekLBL +234
źródło: temp_file121439646820031075
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: Bez tytułu
Pobierz
źródło: temp_file121439646820031075
PobierzWykop.pl
Potrzebują kasy ale maks miesiąc, trochę zarobią i znikają.
Ale trafiłem jednego. Tzn nie taki młody (29), pracowity, mogę go wysłać w największe g---o i nie narzeka. Nawet jak jest po imprezie, wchodzę do domu i ściągam go z łóżka po 2-3h snu pracuje na 100%.
A najlepsze jest to, że nie musi. Ma swój dom bez kredytu, ojciec ma firmę handlującą stolarką okienną (ostatnio przywiózł nam agregat Panamerą), matka ma agencję nieruchomości (tu mocny wygryw dla mnie), po dziadkach ma nieruchomości warte ~2 mln €.
W weekend byliśmy u niego na grillu, byli jego rodzice też. Matka powiedziała, że jest duża różnica pomiędzy Paulem zanim mnie poznał, a teraz. Ojciec powiedział wprost "dojrzałeś mi syna". Aż nie wiedziałem co powiedzieć.
Tak tylko chciałem się pochwalić.
#budownictwo #pracbaza #emigracja
Skubany jest dobry :D Normalnie przypomina mi mnie :PPP
We 2 ciagniemy jeden projekt i jestesmy sporo do przodu -
Moja żona
A ten chce i będzie się uczyć tynkować. Jak to ogarnie to dostanie 500 dniówki ¯\(ツ)/¯
Do tego nie statystyczny bo ma coś z głową skoro mając takich starych bawi się w fizyczną robotę
No właśnie, bo powinien być bananem, nie?
I właśnie dlatego on będzie mieć jeszcze więcej.
Wg tej logiki to ja też powinienem już wszystko rzucić, żyć z wynajmu i rozwalać pieniądze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tak remontujecie/wykanczacie mieszkanie innym fliperom za 20k którzy potem robią na nim 100k
A jedynymi fliperami w okolicy jestem ja (dlatego bardzo mi się przyda znajomość z jego matką) i reszta moich ziomków z branży