Aktywne Wpisy
Schwarzfahrer +53
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

BastetII +40
#dieta
W czerwcu 2024 ważyłam 81 kg. Od tego czasu schudłam do 68 kg ale ostatnio waga zaczęła się piąć znowu w górę...
Chyba czas znowu wrócić do liczenia kalorii
W czerwcu 2024 ważyłam 81 kg. Od tego czasu schudłam do 68 kg ale ostatnio waga zaczęła się piąć znowu w górę...
Chyba czas znowu wrócić do liczenia kalorii
źródło: temp_file527864061337415841
Pobierz

Płacenie za Google Captcha od ilości prób to jeden z najidiotyczniejszych pomysłów jakie ostatnio widziałem. W połączeniu z koniecznością podpięcia karty, z automatycznym naliczaniem opłat od ilości prób. Wystarczy że ktoś odpali nam bota i pieniądze są ściągane z karty bez limitu.
Tutaj mój przykład. Korzystam z darmowych 10 tysięcy prób. Od wczoraj 10k nabite przez boty, a przez ostanie 20 minut nabite 2300 prób. Gdybym miał podpiętą kartę hajs przez Google już byłby ściągany.
źródło: Zrzut ekranu 2025-05-13 143352
PobierzPoza tym reCaptcha jest beznadziejny, weź migruj sobie do CF, Turnstile działa lepiej: https://developers.cloudflare.com/turnstile/ - tam dopiero przy milionach autoryzacji zapytają cię żebyś migrował na
@damianooo8 Najlepszym dowodem że captcha widoczna nie działa jest fakt że sam potrafię poprawiać odpowiedzi w niej bo źle zaznaczyłem kawałek sygnalizacji świetlnej.
@trisopl: Captcha "współczesna" jest fajna. W Turnstile wrzucasz sobie invisible challenge. Cloudlflare bazując na swoich danych oraz na regułkach jakie mam ustawione (nie wiem przykładowo jeżeli nie masz na stronie Wordpressa to każdy klient próbujący z nikąd odpytać /wp-admin jest botem nadającym się do blokady, mam