Wpis z mikrobloga

Jest jakiś konkretny powód dla którego Stanowski wypomniał przeszłość teścia Schempf, a nigdy nie wypomniał PiSowi, że zrobili sędzia TK prokuratora, który skazywał opozycjonistów w stanie wojennym?

#bekazpisu
#bekazprawakow
#polityka
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Turin89:

teścia

Lol, serio chodzi o teścia? Nie lubię się grzebać w szambie PIS-owskim, więc nie sprawdzałem dokładnie o kogo chodzi. Myślałem, że co najmniej o ojca, albo męża. W takim razie Stanowski to mała k---a, i tyle....
  • Odpowiedz
Jest jakiś konkretny powód dla którego Stanowski wypomniał przeszłość teścia Schempf, a nigdy nie wypomniał PiSowi, że zrobili sędzia TK prokuratora, który skazywał opozycjonistów w stanie wojennym?

@Turin89: Moze taki, ze redaktorem, na ktorego nie zgadzaly sie sztaby byla Schnepf. Jak 89 to twoj rocznik to juz dla ciebie ratunku nie ma. Biauek cos ty zrobil z tym portalem. Zrobiles z mirko psychiatryk.

bo miała być czysta woda i nowa jakość? Sami
  • Odpowiedz
@walciak lol przecież TVPiS było jeszcze gorsze niż to obecne. Nie wiem czego ty nie rozumiesz

Mówię o tym, że miała być czysta woda (tak wielce obiecywali) a jest tylko coś tam lepiej. A miało być apolitycznie. Jeżeli ktoś tego nie widzi jak ty to lepiej nie idzielajcie się politycznie
  • Odpowiedz
@Turin89: powodem jest to że definicja rzetelności pana Stanowskiego jest wyznaczana przez pieniądz i możliwe wpływy/kontakty, on nie jest od bycia dziennikarzem tylko od zarabiania na emocjach które wywołuje swoim zachowaniem.
  • Odpowiedz