Wpis z mikrobloga

@DIO_Brando: To tutaj z tego co widziałam to 100% mężczyzn. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tak serio, płeć nie ma znaczenia. Raczej poczucie szczęścia danej jednostki. Ktoś spełniony życiowo raczej nie będzie wyśmiewać i obrażać innych ludzi.
  • Odpowiedz
@DIO_Brando: taka to właśnie solidarność kobiet :) niestety zawsze były takie zazdrośnice. Zobacz sobie komentarze u takiej Wieniawy na pudlu, tam to dopiero się toksyna leje. Żeby nie było, zagorzałą fanką nie jestem, ale trzeba przyznać, że jest młoda, atrakcyjna, a przede wszystkim pracowita i świetnie potrafi wykorzystać swoje 5 minut. Sukcesy innych cholernie bolą prostych ludzi.
  • Odpowiedz
@DIO_Brando: Nigdy za nią nie przepadałam, ale na Eurowizji mocno trzymam kciuki. Jest show, jest głos, jest prezencja, serio nie mamy się czego wstydzić. Bez porównania do Luny czy Rafałka. Jestem zaskoczona skalą niezadowolenia Grażyn i Wykopków.
  • Odpowiedz
@bezzebna_modliszka: Wieniawa to jest głównie beztalencie wpychane wszędzie na siłę po znajomości przez matkę, więc krytyka w stronę jej "umiejętności" jest absolutnie na miejscu. Natomiast pojazdy na temat jej wyglądu są głupie.
  • Odpowiedz